Zdenko K.

Zdenko K.

Odpovedá do 26 hodín, na 100% správ
100% 26 hod

Zdenko K.

Zrozumiteľné a laicky vysvetľované programovanie

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
  • 4 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

UPOZORNENIE: V súčasnosti som časovo vyťažený a neprijímam nových žiakov, možno vo februári...


Zvyčajne preferujem prvý telefonát zdarma - aby sme zistili, čo klient vie, čo by chcel a či nájdeme priestor na spoločnú spoluprácu (či viem pomôcť).

Som 31 ročný absolvent Aplikovanej informatiky z Banskej Bystrice. Po škole som nadobudol zatiaľ 6 ročnú prax v oblasti IT a programovania (aj medzinárodne).

Som tvorca portálu www.****** ktorý má ľuďom (hlavne neITčkárom) pomôcť naučiť sa programovať. S učením a vysvetľovaním mám bohaté skúsenosti a je to môj koníček.

Preferujem doučovanie online, v súčasnosti nedoučujem osobne. Doučím základy informatiky vo viacerých oblastiach. Z programovania sa venujem frontendu (tvorba webu), viem učiť tieto oblasti:

Pokročilý level (profi): HTML, CSS, JavaScript (Angular)
Na začiatkoch: MySQL, PHP, Grafika (Photoshop, Illustrator), online marketing (PPc, affiliate...)

Online doučovanie prebieha tak, ako by prebiehalo osobné doučovanie, cez Skype komunikujeme telefonicky a zároveň si navzájom zdieľame obrazovku, kde si ukazujeme vysvetlované časti.

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Zuzana K.

Zuzana K.

1 odučená lekcia

Syn je zatial po 2 hodinach vyucovania maximalne spokojny a na hodinu sa tesi. Jednoducho vysvetlene, mily pristup. Dakujeme.

Lenka B.

Lenka B.

1 odučená lekcia

Veľmi milý a šikovný lektor, ochotne všetko vysvetlí a pomôže, a je to profesionál vo svojom obore. Odporúčam každému, kto sa chce niečo naučiť :)

Frederic B.

Frederic B.

Neoverená referencia

Boli sme maximalne spokojni,doucovanie prebiehalo cez skype,takze to vyhovovalo hlavne casovo,synovi bolo vsetko vysvetlene,pomoc s tvorbou webstranky bola vyborna.Zdenko je velmi ochotny a ma profesionalny pristup.Urcite odporucame aj ostatnym zaujemcom.

Pavol M.

Pavol M.

Neoverená referencia

Zdenko ma zaujal svojou profesionalitou a ludskym pristupom, ktory sa dnes uz tak nevidi. Ochotne poradi,vysvetli do detailov. Ma siroky rozhlad a bohate skusenosti v IT oblasti. Ak sa chcete zlpesovat, urcite sa obratte na neho.