Peter B.

Peter B.

Odpovedá do 7 hodín, na 30% správ
30% 7 hod

Peter B.

Angličtina zábavnou formou online

  • 2 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend

Popis

Mám 19 rokov a študujem na osemročnom gymnáziu. Pomáham svojim spolužiakom a kamarátom už dlhšiu dobu s angličtinou aj francúzštinou a robím to s radosťou. Mám pozitívny vzťah k cudzím jazykom a som vždy rád keď viem niekomu pomôcť.


Ako stredoškolák mám priame skúsenosti s monotónnosťou výučby každý deň, preto robím všetko pre to, aby sa so mnou nikto nenudil. S francúzštinou aj angličtinou som mal veľa skúseností počas študijného pobytu v Kanade, kde som spoznal, ako sa dá učiť pútavo aj zrozumiteľne.


Mám za sebou príjmačky na VŠ v angličtine, scio testy, aj Cambridge certifikát C1, čiže viem aj vďaka informáciam z prvej ruky pomôcť tak, aby vám prišiel uspokojivý výsledok. Hodiny sústreďujem najmä na to, čo mi v škole chýbalo najviac, a to je komunikácia. Gramatiku, slovnú zásobu alebo veci na písomku nemám problém vysvetliť, no vždy je pre mňa priorita využiteľnosť jazyka, a na tom hodiny staviam. Hodinu robím pre študenta, čiže sa rád prispôsobím podľa potrieb študenta. S každým jednám ako so seberovným a snažím sa byť čo najviac flexibilný, aby som vytvoril, čo najlepšie podmienky pre každého.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min