Martina K.

Martina K.

Odpovedá do 3 hodín, na 20% správ
20% 3 hod

Martina K.

Flexi doučovanie priamo pre Vás

Popis Referencie

Popis

Dobrý deň,
som učiteľka angličtiny a slovenčiny. Keďže vlastním jazykovú školu v Žiline, bežne sa zaoberám angličtinou, ktorú aj napríklad učím profesorov na Žilinskej Univerzite v Žiline. Chcela som sa venovať aj deťom, preto som si spravila aj certifikát Montessori výučby. Avšak učím aj slovenský jazyk. Mám skúsenosti s firmou Dúha a Salini Impreglino, kde som vyučovala slovenčinu talianov. Ďalej môžem spomenúť žiačku z Mexika, ktorá pod mojim vedením dosiahla certifikát slovenčiny úroveň B2. V neposlednom rade chcem podotknúť, že poskytujem aj SKYPE hodiny, čo by Vás mohlo taktiež osloviť. Samozrejme, u mňa, ako jazykovej školy, je možné sprostredkovať hodiny španielčiny. Záleží od Vášho záujmu. Ako plus mojej firmy vidím v mojich učiteľoch, ktorí ako ja sú vyškolení, študovaní a milujú svoju prácu. To pridáva hodnotu, ktorou je kvalita. Sme flexibilní, čo znamená, že radi a s ochotou sa prispôsobíme v časoch vyučovacích hodín ale aj prídeme na naše náklady priamo k Vám. To je komfort, ktorý radi sprostredkujeme. V prípade záujmu Vám radi sprístupnime referencie zo Žilinskej Univerzity, firiem Stavomat, Minolt, S.O.S alebo 4F, či Render Group.
Okrem už uvedeného sa zaoberáme hodinami PLAY WISELY a ANGLIČTINY pre deti. Využívame tódu Montessori. Na všetky metódy máme oficiálne certifikáty a školenia. Poskytujeme deťom rozvoj a hru, cez ktorú sa naučia jazyk. Metóda Play Wisely pomáha aj deťom, ktoré majú ADD, ADHD alebo trpia rôznymi "DYS-kami". Vaše dieťa nemusí byť vystresované zo školy. S nami to ide predsa ľahšie.

Tešíme sa na Vás. :)

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Daniel M.

Daniel M.

Neoverená referencia

Učím sa pol roka angličtinu a som nad mieru spokojný.

Tomáš S.

Tomáš S.

Neoverená referencia

Hodiny boli fajn pretoze vsetko co som sa naucil bolo na hodine anemusel som sa ucit potom doma. A vyhodou bolo ze prisla co mi ulahcilo pracu. Spokojnost.