Lucia M.

Lucia M.

Odpovedá do 48 hodín, na 50% správ
50% 48 hod+

Lucia M.

Doučovanie Angličtiny, Nemčiny, Španielčiny a Francúzštiny v Košickom a Prešovskom kraji.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Hi there, I am a 22 year old student fluent in 5 languages and I want to share my knowledge with you!

Mám vyštudované Medzinárodné Vzťahy, Nemčinu, Špenielčinu a Francuzštinu vo Velkej Británii. Rok som praxovala v Nemecku. Ako dieťa som žila v Španielsku a minulé leto som strávila na vinobraní vo Francúzsku. Mám entusiazmus pre jazyky a cestovanie a chcem sa podelit o moje znalosti. Rada doučím začiatočníkov aj pokročilých. Spôsob doučovania prispôsobím požiadavkam študenta, či už sa chce jazyk naučiť teoreticky alebo hravo.

I want to share my skills with everyone who wants to discover the beauty of languages. I don't want to bore you with grammar, but teach in an interactive, playful and creative manner. I am open to teaching all levels and ages, from children to businessmen/women who want to improve their language.

I look forward to meeting you!

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Michaela Š.

Michaela Š.

Neoverená referencia

S prístupom a prispôsobením doučovania som maximálne spokojná. Keď že mám problém sústrediť sa tak Lucka vymyslela veľa hravých spôsobov ako koncentrovať energiu práve na tu angličtinu aby to malo vo výsledku efekt. A to zaručení efekt malo! A odporúči veľa trikov ako do každého dňa zahrnúť angličtinu aby som sa vedela ďalej zdokonaľovať. Keď že ma veľa osobných skúseností a informácií. Veľmi jej vďačím za trpezlivosť a podporu vďaka nej mám už iný pohľad na angličtinu a učím sa ju s radosťou. :)