Martin R.

Martin R.

Odpovedá do 6 hodín, na 60% správ
60% 6 hod

Martin R.

Angličtina a taliančina na mieru. Slovacco per gli Italiani

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj volám sa Martin a rád ťa budem sprevádzať na ceste osvojenia si jedného z najužitočnejších jazykov. Jazyky učím už vyše 10 rokov a mám skúsenosti s učením detí, ale najmä stredoškolákov (SOŠ a OA) i dospelých cez individuálne kurzy a kurzy na jazykových školách. V prípade záujmu môžeš sa mi priamo ozvať na moje priezviskomeno g***l.
6 rokov som žil a študoval v talianskom prostredí. Bol som na krátkej 4 mesačnej stáži v UK. Vyštudoval som učiteľstvo anglického jazyka, talianskeho jazyka a psychológie na Univerzite Komenského v Bratislave.
Rád stretám nových ľudí a učenie je moje hobby i povolanie.
Ciao, se sei interessato ad imparare la nostra madrelingua - lo Slovacco - allora ti posso accompagnare. Telefonami sul cellulare zero novecento quarantacinque cinquecento novantadue zero ottantacinque oppure scrivimi direttamente sul rozekmartin chiocciola g***l punto com e ci mettiamo d´accordo.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Stanislav M.

Stanislav M.

Neoverená referencia

Martin je rodený učiteľ a psychológ! Ďakujem mu za jeho osobitý prístup. Škoda, že je zodpovednejší k príprave na hodinu ako jeho žiak...

Romana K.

Romana K.

Neoverená referencia

super komunikácia ,vrelo odporúčam

Milka Č.

Milka Č.

Neoverená referencia

S Martinovim doučovanim som velmi spokojná. Martin mi objasnil veľa veci hlavne anglickú gramatiku, keďže konverzovať v AJ som ako tak vedela. Na hodinách sme sa dohodli, a po každej som nadobudla nové vedomosti a vačšiu istotu. Je prijemnej a priatelskej povahy. Má trpezlivosť a správny prístup. Ďakujem ti. Milka

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Martin R.

DOMÁCA ÚLOHA

Pomohli by ste mi s týmto? Ďakujem