Katarína B.

Katarína B.

Odpovedá do 4 hodín, na 90% správ
90% 4 hod
Prijíma študentov

Katarína B.

Prijíma študentov

Poďme sa NAUČIŤ po anglicky

Cena Od 15 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte ! Volám sa Katka, a ak máte radi angličtinu a chcete sa v nej zdokonaliť hravou a veľmi ľahkou formou tak tu ste na správnej adrese. Vlastním certifikáty z angličtiny, a strávila som čas v Londýne a v USA. Angličtina je už povinnosť v dnešnej dobe, takže neváhajte ma osloviť. Teším sa na Vás.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (46)

+ Pridať referenciu
Daniela T.

Daniela T.

Neoverená referencia

S Katkou mávam online výučbu už vyše roka a konečne pociťujem, že mi to dalo viac ako hodiny angličtiny v škole. Katka vie zrozumiteľne a trpezlivo vysvetliť učivo pri jej výučbe nemám žiaden stres a hodiny sú prijemne jej prístup hodnotím veľmi kladne žiadna moja otázka ju nezaskočí a taktiež nemá problém prispôsobiť hodiny mojim požiadavkám keďže pracujem na zmeny. Určite odporúčam.

Zdenka M.

Zdenka M.

Neoverená referencia

Katku som oslovila na základe odporúčania môjho brata a môžem povedať , že som veľmi spokojná . Katka je skvelá lektorka, trpezlivá osoba ☺️ so správnym individuálnym prístupom a veľmi zrozumiteľne vysvetľuje gramatiku . Teším sa na každú online hodinu. Katka ďakujem 🥰. Vrelo odporúčam .

Petra G.

Petra G.

Neoverená referencia

Katka je užasná lektorka a veľmi milá osoba. Vďaka nej som prekonala strach z komunikácie v anglickom jazyku. Oceňujem individuálny prístup. Veľmi dobre vysvetľuje gramatiku, upozorňuje na časté chyby pri rozprávaní. Na každú hodinu sa vždy veľmi teším a som rada, že môžem zdokonalovať svoju angličtinu práve s jej pomocou. Odporúčam všetkými desiatimi.❤️

Michal M.

Michal M.

Neoverená referencia

Katku musím pochváliť a odporučiť každému kto chce vedieť sa naučiť anglicky alebo zlepšiť angličtinu,jej prístup je naozaj veľmi prijateľský a trpezlivý hlavne trpezlivý všetko dokáže vysvetliť tak aby to naozaj každý pochopil je milá a fakt ochotná sa s každým potrápiť a výsledky sa dostavia,preto vám Ktku môžem iba odporučiť tak neváhajte 😌

Tomáš T.

Tomáš T.

Neoverená referencia

Musím povedať, že skúšal som už mnohé spôsoby ako sa naučiť anglický jazyk. Pozeranie filmov, seriálov , rôzne videá na YouTube, či rôzne aplikácie. No ako hovorí Katka, učiť sa cudzí jazyk sam neni vobec jednoduché. Má pravdu a po 20 hodinách doučovania môžem povedať, že som nadmieru spokojný, či uz organizovanie hodín, snaha prispôsobiť sa, vysvetlenie učiva a gramatiky. Hodiny prebiehajú zábavnou formou a Katka pre Vás nájde ten najlepší spôsob a cestu. Bol som voči online forme doučovania skeptický, ale zmenil som názor. Online výučba šetrí obom stranám čas. Ako Veľké plus vnímam to, že slovíčka ktoré nepoznáte alebo nevieme Vám automaticky Katka napíše do správy. Myslím si, že v dnešnej dobe nosia všetci telefón so sebou, takže pokiaľ necháte poznámky doma môžete si jednotlivé slovíčka opakovať kdekoľvek. Ak sa chcete zlepšiť vo svojej angličtine určite odporúčam všetkými desiatimi ! :)