Martin B.

Martin B.

Odpovedá do 9 hodín, na 100% správ
100% 9 hod
Prijíma študentov

Martin B.

Prijíma študentov

ANJ v Nitre

  • Od  13 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 13 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Každý človek sa dokáže naučiť cudzí jazyk a netreba na to talent. Dôkazom je to, že každý z nás sa jeden jazyk už v živote naučil. Ak sa Vám zatiaľ nepodarilo naučiť sa aj druhý jazyk, problém nie je vo Vašich schopnostiach, ale v nesprávnych metódach. Som veľkým nadšencom jazykov a ešte radšej ich učím. Študoval som učiteľstvo angličtiny a francúzštiny na bakalárskom stupni a momentálne pokračujem v štúdiu všeobecnej jazykovedy na univerzite v Brne. Súkromné hodiny ponúkam už 5 rokov a učím osobne v centre Nitry.

Zameriavam sa na učenie:
- dospelých, ktorí sa chcú naučiť angličtinu od základov
- tých, ktorí chcú prekonať strach a blok z rozprávania v angličtine
- aktívnej slovnej zásoby, ktorú dokáže človek prakticky používať
- presnej a dobrej výslovnosti
- vysokoškolákov jazykovedné disciplíny angličtiny: fonetika a fonológia, morfológia, syntax
- stredoškolákov, ktorým angličtina v škole nestačí a chceli by ju naozaj naučiť
- francúzštiny pre začiatočníkov

Hodiny prebiehajú originálnym spôsobom. Pri učení mi ide hlavne o to aby študent jazyku rozumel bez potreby memorovania nezmyselných prekladov. Snažím sa, aby sa moji študenti zbavili akéhokoľvek strachu hovoriť a robiť chyby. Práve naopak - podporujem ich, aby rozmýšľali, aby s jazykom experimentovali, aby skúšali povedať čo vedia a čo nevedia a spolu objavujeme ako sa veci povedať dajú a ako nie. Nikdy ich neminie moja otázka "Prečo?". Uprednostňujem používanie množstva audio-vizuálnych pomôcok pred prekladovými úlohami. Spoločne sa snažíme nájsť také spôsoby učenia, ktoré sú efektívne a hlavne také, ktoré nás bavia aby sme sa nič nemuseli učiť nasilu a s nechuťou.

Dĺžka jednej hodiny je zvyčajne okolo 60 minút. Nemusí byť fixná a väčšinou si ju prispôsobíme podľa potreby a nálady. Môžeme sa stretávať pravidelne, nepravidelne, každý týždeň v iné dni alebo pokojne aj nárazovo.

Neváhajte ma kontaktovať. Teším sa na hodiny s Vami!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

13 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Lucia Š.

Lucia Š.

Neoverená referencia

Martin je zlatý,milý,ochotný. Syn si hodiny s ním pochvaľuje.Páči sa mu aj prístup ako ho vyučuje. V škole mi p.učiteľka hovorila,že sa syn zlepšil v AJ. Určite to je vďaka doučovaniu. Oceňujem aj flexibilitu pri plánovaní doučovania, v domácom prostredí a individuálny prístup.

Mariana H.

Mariana H.

Neoverená referencia

Zodpovedný prístup. Učebný štýl prispôsobuje individuálnym potrebám doučovaného. Časová flexibilita. Využívanie aktivizujúcich metód. Martin je kreatívny a vie motivovať.

Vanessa T.

Vanessa T.

Neoverená referencia

Martin za mňa TOP . Je trpezlivý , vždy ochotný prispôsobiť sa , hodiny doučovania boli efektívne , prospechovo som sa zlepšila aj škole . Martinovi ďakujem a ostatným odporúčam .

Katarína H.

Katarína H.

Neoverená referencia

Som spokojná s doučovaním angličtiny, Martin má super prístup, je vtipný a priateĺský, trpezlivo a jednonoducho vysvetľuje učivo, výučbu prispôsobuje požiadavkam žiaka.

Martina S.

Martina S.

Neoverená referencia

Martin vyučuje anglický jazyk veľmi príjemným a jedinečným spôsobom. Na hodiny s nim som sa vždy tešila a zároveň som vedela, že každá hodina mi dá viac a viac vedomostí. Ak porovnám prvú s poslednou(čas. rozdiel: cca 6mesiacov) vidím väčšie zlepšenie ako za 3roky angličtiny na SŠ. Odporúčam každému, kto hľadá účinný spôsob výučby:))

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Martin B.

Jobs

Dobrý deň mohli by ste mi prosím pomôcť? Vopred ďakujem.

Martin B.

prosím o pomoc, podmienkové vety

Ahojte :) Prosím, veľmi pekne o pomoc, ak by si niekto našiel čas :)))