Michaela H. Overená identita

Michaela H.

Odpovedá do 43 hodín, na 40% správ
40% 43 hod
Overená identita

Michaela H.

Zlepši si angličtinu, pomôžem ti rozviazať jazyk!

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte,

som Michaela a približne pred takmer 6 rokmi som sa vrátila z Kanadského Quebecu, kde som si k mojej angličtine pridávala skill vo francúzštine. Bola som tam strašný "hanboš" na rozprávanie, ale ujali sa ma milí, trpezliví ľudia, ktorí mi práve konverzačnými hodinami jazyk rozviazali. So, I KNOW THE STRUGGLE. A takisto viem aké je to zabúdať, keď ste mimo jazyka dlhší čas.
V roku 2010 som si pravila IELTS certifikát a mám štátnu skúšku z anglického jazyka 05/2018 - C1. Inak som absolvovala rok v Estónsku na University of Tartu, kde som študovala najmä v odbornej - právnej angličtine.
Rada by som pomohla aj ďalším prekonať "hanbošenie" a rozhovoriť sa, lebo na svete sa už bez tej angličtiny nepohneme.
Učila som v Kanade najmä deti a Francúzov, ktorí zabudli, že idú do bilingválneho prostredia a zrazu potrebovali aj angličtinu. Učím v Banskej Bystrici už 4 roky cez online, či osobne.
Budem sa na Vás tešiť, tak ma neváhajte kontaktovať.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

štandarná školská lekcia 10 eur, 60 minutova 13 eur.

10 € / 45 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Zuzana R.

Zuzana R.

Neoverená referencia

Miška ma doučuje takmer rok a som s ňou veľmi spokojná. Je to najlepšia doučovateľka akú som mala a to po odbornej aj ľudskej stránke. Má nielen všeobecný prehľad, ale môžeme spolu komunikovať aj o mojej pracovnej oblasti. Je trpezlivá a má veľa pozitívnej energie čo mi pomáha napredovať a motivovať ma. Vďaka nej sa nebojím komunikovať v AJ.

Miroslav O.

Miroslav O.

Neoverená referencia

Po osobnej skúsenosti môžem len vrelo odporúčať. Hodiny su vopred pripravené, vždy s novou a zaujímavou témou z pohľadu obsahu ako aj na tvorbu a rozšírenie slovnej zásoby. Michaela ako učiteľka je trpezlivá, nápomocná a skutočne ochotná pomôcť pri štúdiu cudzieho jazyka aby som ho používal bez stresu a starostí. Hodiny s Miškou splnili moje predstavy o štúdiu cudzieho jazyka, a preto odporúčam každému kto má skutočný záujem.

Dávid C.

Dávid C.

Neoverená referencia

Presne taká učiteľka akú som hľadal, veľmi trpezlivá aj keď ste antitalent na jazyky. Konverzácia bola vždy veľmi zaujímavá a dá sa konverzovať naozaj o všetkom a vždy vymyslí niečo nové. Keď niečo nechápete ona už nájde spôsob aby ste to pochopili. Počiatočný stres rýchlo opadne a budete sa cítiť ako pri rozhovore z najlepšou kamarátkou. Takže odporúčam pre všetky vekové kategórie.

Katarina S.

Katarina S.

Neoverená referencia

Miška je skvelá učiteľka. Hodiny s ňou sú vždy zaujímavé a zábavné. Je trpezlivá a učivo vie skutočne super vysvetliť. Na čase sa vieme vždy dohodnúť. Po pár nevydarených pokusoch naučiť sa angličtinu mám konečne dobrý pocit z toho ako viditeľne napredujem. Preto doučovanie s Miškou naozaj odporúčam !!! Katka S.

Miroslav J.

Miroslav J.

Neoverená referencia

S Miškou sú hodiny angličtiny veľmi kreatívne, vždy je trpezlivá, hodiny sú dynamické plné zaujímavých nápadov, úžasná konverzácia s vysvetlením základných gramatických pojmov proste pri jej doučovaní si poviete prečo hodina ma len 60 minút. Je to naozaj skvelá doučovateľka po všetkých stránkach vrelo odporúčam.

Fotky a certifikáty