Barbora A.

Barbora A.

Odpovedá do 8 hodín, na 90% správ
90% 8 hod
Prijíma študentov

Barbora A.

Prijíma študentov
  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Moje meno je Barbora Amarante a som absolventkou Pedagogickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave, študovala som učiteľstvo španielskeho a francúzskeho jazyka.
Už počas vysokej školy som vyučovala v jazykových školách, na základnej škole, cez internet a momentálne už 8. rok doučujem všetky vekové kategórie, vrátane detí.
Absolvovala som niekoľko pobytov v zahraničí, ako aj učiteľskú stáž vo Francúzsku a v Belgicku.
Hodiny sú zamerané podľa potreby jednotlivca, na konverzácie, posluch, rozbor textov, získavanie slovnej zásoby, prácu s gramatickými cvičeniami.
S deťmi (v prípade záujmu aj s dospelými) využívam najmä rozprávky, hry a piesne.
Poskytnem všetky potrebné učebné materiály.
Ponúkam hodiny cez Skype, v rámci celej SR, ktoré prebiehajú rovnakým spôsobom ako hodiny pri osobnom stretnutí, príp. osobne (v Bratislave).
Viac info o tom, ako prebiehajú hodiny, v správe.
Budem sa tešiť :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (21)

+ Pridať referenciu
Denisa P.

Denisa P.

Neoverená referencia

Barborka je úplne TOP doučovateľka francúzštiny! Odporúčam ju všetkými desiatimi!!! :)))

Silvia V.

Silvia V.

Neoverená referencia

Pani učiteľka Barborka učí moju dcéru španielčinu už štvrtý rok (od jej 9 rokov), tá sa na jej hodiny stále veľmi teší a má z nich radosť. Učenie prebieha cez skype. Materiály sú vždy pripravené, ak sa zmení termín, vie sa prispôsobiť. Je veľmi milá, má skvelý vzťah k deťom. Hodiny sú robené príjemnou, hravou formou. Určite odporúčame.

Zuzana Ž.

Zuzana Ž.

Neoverená referencia

Hola Barborka a potenciálni žiaci! :) Chcela by som sa najskôr poďakovať za to ako ma Barborka učí, za to, že ma učí naozaj skvele. Uvedomila som si to, keď som pozerala dokument po španielsky s českými titulkami a rozumela som naozaj veľa slovkám a vetám (Barborka ma začala učiť len pred mesiacom a pol, bola som začiatočník - stále som). Môžem povedať, že Barborka má výborné učebné metódy a prispôsobuje mi hodiny presne tak, ako potrebujem. Je neskutočne milá, prispôsobivá a kedykoľvek mi aj mimo vyučovania odpovie na moje nejasnosti. Ďakujem Barborka, našla som presne to, čo som potrebovala :) dúfam, že raz budem fluent a ty budeš spokojná s tým, že si ma to naučila práve ty. A ešte jedna vec! Na každú hodinu sa vždy teším a úlohy si plním rada (to sa mi naozaj nestávalo). Ďakujem :)

Mária P.

Mária P.

Neoverená referencia

Barborka ma učí španielčinu cez Skype niekoľko mesiacov a som veľmi spokojná. Hodiny majú systém a spád, sú vyvážené, pretože sa venujeme gramatike, konverzácii, slovnej zásobe aj posluchu. Moja znalosť španielčiny sa zlepšuje a okrem toho ma hodiny bavia a na každú sa teším. Barborka je trpezlivá a ochotná vysvetliť veci aj viackrát. Veľmi dobre sa s ňou spolupracuje.

Zuzana S.

Zuzana S.

Neoverená referencia

S Barborkou mávam hodiny francúzštiny pár mesiacov a nemôžem si ju vynachváliť. Vždy je na hodiny pripravená. Strašne rada prijímam mnoho informácii naraz a preto oceňujem aj jej tempo,dáva mi zabrať ale iba v tom dobrom slova zmysle :) Je neskutočne milé,skvele a prispôsobivé žieňa :) mnohokrát kvôli pracovným povinnostiam človek mení termín a Barborka sa naozaj snaží vyjsť v ústrety a nájsť najlepšie riešenie. Zo začiatku som preferovala osobne stretnutie ale neskôr som skúsila aj výučbu cez Skype a je to absolútne super. Ak niekto stále hľadá doučovanie tak som presvedčená, že práve našiel tú správnu osôbku,Barborku jednoznačne odporúčam.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (5)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky