Anastázia B.

Anastázia B.

Odpovedá do 48 hodín, na 60% správ
60% 48 hod+
Prijíma študentov

Anastázia B.

Prijíma študentov

Zamiluj si španielčinu alebo slovenčinu

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, vítam vás na mojom profile a ponúkam šancu zamilovať sa do španielčiny alebo slovenčiny. Som tu pre dospelých aj deti. Mám ukončené španielske bilingválne gymnázium a španielčinu aktívne využívam. Som flexibilná a zodpovedná. Dbám na to aby boli hodiny efektívne a samozrejme príjemné. Využívam často konverzácie, keďže sa vďaka nim človek najlepšie učí. Taktiež som tu aj pre tých, ktorí sa chcú naučiť slovenčinu. Doučujem cez skype alebo osobne. Teším sa na teba. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Tatiana V.

Tatiana V.

Neoverená referencia

Ja som veĺmi spokojná. Môžem len odporučiť. Annastázia je velmi milá, zlatá. Hodiny sú pestré v uvoľnej atmosfére..väčšinou na báze konverzácie čo v jazyku najviac posunie. Pri jej hodinach sa citím ako pri kamarátskom rozhovore, kde môžem byť sama sebou.

Timotej L.

Timotej L.

Neoverená referencia

Ahojte, chcem sa s vami podeliť o skúsenosť z doučovania s touto zlatou babou, ktorá vás doučí všetko, čo budete potrebovať. Navyše pre mňa, pre človeka, ktorý má rád smiech bola splnená aj táto požiadavka, keďže slečna je vtipná a na doučku nie je nikdy nuda. Vždy sme sa schuti zasmiali. Jej jazyková úroveň je veľmi dobrá. Reagovala na všetky moje otázky a s ochotou mi pomohla. Odporúčam ju každému, kto si nevie pomôcť sám s cudzím jazykom!

Lívia S.

Lívia S.

Neoverená referencia

Ahojte, Anastázia ma učí po španielsky pol roka. Je veľmi milá, spoľahlivá, flexibilna a zodpovedná. Základy španielčiny ma za pol roka naučila tak, že som zvádla jednoduché konverzácie aj v Mexiku. Vrelo odporúčam