Petra Č.

Petra Č.

Odpovedá do 10 hodín, na 50% správ
50% 10 hod

Petra Č.

Angličtina PRE ŽIVOT- Zbúraj blok a rozprávaj

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ryba hodená do vody- tak som sa učila angličtinu ja, priamo v UK. Tam som aj zostala a úspešne dokončila college a vysokú školu. Práve preto viem, že aktívna komunikácia je základom celej schopnosti komunikovať. Slovenskí študenti sú šikovní a majú vedomosti aj v AJ, no bohužial veľa z nich aktívne nerozpráva veľmi často kvôli nejakým blokom a ostychu- a práve to sa snažím na hodinách zmeniť.
Taktiež rada naučím aj úplných začiatočníkov a rada ich budem motivovať k neustálemu zlepšeniu.

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Alžbeta G.

Alžbeta G.

Neoverená referencia

Angličtinu som sa na škole učila roky. Síce som ovládala gramatiku, ale vždy som sa bála rozprávať. Teraz, po hodinách s Peťou sa už rozprávať nebojím, práve naopak! Baví ma to :) Ako učiteľka je veľmi trpezlivá, ochotná a priateľská. Práve tým odstránila moju bariéru v komunikácii. Určite ju vrelo odporúčam aj iným :)

Paula Č.

Paula Č.

Neoverená referencia

Mala som vždy problém začať rozprávať anglicky. S Petrou som sa však naučila odhodiť jazykovú bariéru preč. A momentálne mi komunikácia v zahraničí ide po našich pravidelných hodinách oveľa lepšie. Hodiny sú veľmi aktívne, energické a učím sa presne to čo potrebujem. Žiadne omáčky okolo toho ako to býva v škole. Peťa je ozaj skvelá lektorka angličtiny. Má zodpovedný, milý a priateľský prístup. Určite odporúčam všetkým. Paula

Zuzana K.

Zuzana K.

Neoverená referencia

Petra ma absolutne profesionalny pristup. Je tvoriva a vyucuje zabavnou formou. Moja komunikacia sa vyrazne zlepsila. Jednoznacne odporucam!

Veronika L.

Veronika L.

Neoverená referencia

Priateľský prístup, vedela presne čo potrebujem! Učí k veci- žiadne zbytočnosti, ale témy, vety, slová, ktoré potrebujete pri bežnej debate ako soľ. Žiadne poučky, teórie- všetko je formou, ktorá sa ľahko zapamätá a to bolo to, čo mi všade inde chýbalo. VRELO ODPORÚČAM

Matus K.

Matus K.

Neoverená referencia

Petra je v prvom rade fantastická osoba, čiže už len stretnutie s ňou je veľký zážitok. Vďaka jej dlhoročným skúsenostiam života v Anglicku, je ideálnym doučovateľom hlavne konverzácie a bežných fráz v hovorovom štýle, čo je, myslím, že práve tá najdôležitejšia zložka pri dorozumievaní sa v zahraničí. Veľké plus je k tomu to, že to robí hravou a nenásilnou formou, čo robí z bežného nudného učenia príjemné pobavenie a zážitok. Silno odporúčam a viem, že budete rovnako spokojní, ako ja.