Jakub Ü.

Jakub Ü.

Odpovedá do 10 hodín, na 50% správ
50% 10 hod

Jakub Ü.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Zdravím! Volám sa Kubo, som piatak na španielskom bilingválnom gymnáziu v Košiciach a veľmi rád by som sa so svojimi vedomosťami podelil aj s ostatnými. Veľmi rád pomôžem či už s prípravou na maturitu a iné skúšky zo slovenského jazyka, alebo aj doučovaním španielčiny, a to od základov! Okrem toho ponúkam však aj hodiny zamerané na konverzáciu, rozširenie slovnej zásoby, gramatiku - hodiny sú šité na mieru a vediem ich hravou a nenútenou formou. Mám veľmi pozitívne skúsenosti s doučovaním pokročilých, ale aj začiatočníkov. Španielčinu študujem piaty rok a ukončením tohto ročníka získam štátnicu C1, angličtinu študujem trinásty rok a mám za sebou maturitu zo slovenčiny, čo znamená čerstvý prehľad v predmete. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, teším sa na našu spoluprácu! :)

Počas týždňa doučujem v Košiciach, počas víkendov v Humennom, v prípade záujmu sa však môžeme dohodnúť.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Peter O.

Peter O.

Neoverená referencia

Jakub je zodpovedný, spoľahlivý, dochvíľny lektor má veľmi dobrú metodu doučovania, naučí rýchlo a vie sa flexibilne prispôsobiť požiadavkam študenta. Určite odporúčam pomer cena kvalita na jednotku.

Jana L.

Jana L.

Neoverená referencia

Jakub pomáhal synovi so slovenčinou na prijímačky. Lepšie sme si vybrať nemohli. Jakub je ochotný, prispôsobivý, spoľahlivý a hlavne vie vysvetliť a trpezlivo pracovať na dosiahnutí čo najlepšieho výsledku. Syn je prijatý, celej rodine odľahlo a kým doštuduje zvyšok rodiny, ešte si Jakuba nechávam v zálohe možno aj na angličtinu :-).