Klara N.

Klara N.

Odpovedá do 48 hodín, na 30% správ
30% 48 hod+

Klara N.

Nauč sa sebavedomovo komunikovať v angličtine z domu a flexibilne v Bratislave

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som Klára, mám 27 rokov a veľmi ma baví práca s ľuďmi, predovšetkým, ak môžem naučiť niekoho niečo nové, čo mu dokáže v živote pomôcť v rôznych sférach.

Mám za sebou pár liet v USA a niekoľkoročné skúsnosti s učením angličtiny v zahraničí (kategórie od trojročných vietnamčat po dospelákov v Peru). Učila som aj na dobrovoľníckych projektoch, čo je jasným dôkazom, že to nerobím len pre peniaze, ale práve kvôli tomu, že učenie ma baví.

Či už potrebuješ pomôcť s výslovnosťou, slovnou zásobou, schopnosťou počúvať, gramatikou, prípravou na skúšku či certifikát, prevediem ťa všetkým, čo potrebuješ vedieť na to, aby si vedel sebavedomo komunikovať v angličtine.

MIesto doučovania je prioritne Bratislava - kľudne aj doma u študenta, či v parku alebo na kávičke. Materiály a program hodín prispôsobím požidavkám študenta.

Verím, že každý máme potenciál naučiť sa cudzí jazyk. Tak šup, neváhaj a píš mi, nech si dohodneme hodinu.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Andrea C.

Andrea C.

Neoverená referencia

S Klárou, na lekciách angličtiny, sa sa cítim uvoľnene a nehanbím sa rozprávať. Páči sa mi, že sa rozprávame o bežných veciach, napríklad o tom, čo som počas dňa robila. Keď to treba, usmerňuje ma pri konverzácii a poradí, ako sa dajú veci povedať inak a lepšie. Veľmi rada počúvam aj ja ju, ked mi ona rozpráva zase svoje zážitky. Počúvam jej slová a teší ma, ked rozumiem, prípadne si niektoré veci domyslím a učím sa tak, ako správne veci hovoriť :-) Klára je vynikajúca učiteľka ! :-)

Peter J.

Peter J.

Neoverená referencia

Klára ma doučuje už nejaký ten mesiac s angličtinou a dokáže naučiť, má výslovnosť, je veľmi šikovná a baví ju práca s ľuďmi. Odporúčam Kláru :)

Fotky a certifikáty