Denisa P.

Denisa P.

Odpovedá do 30 hodín, na 90% správ
90% 30 hod

Denisa P.

Angličtina v ZA & SKYPE_English comes naturally

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Pôsobím ako živnostníčka (SZČO) v odbore výučby AJ. Už 4 roky vyučujem v jazykových školách, firmách a súkromne. Ročným pobytom na Novom Zélande som si prehĺbila praktické znalosti jazyka. Taktiež som absolvovala viacero študijných programov a stáž v zahraničí (Erasmus+) počas štúdia na "výške". Mám štátnicu na úrovni C1.

Vyučujem prirodzenou formou, teda čo najviac po AJ. Moje hodiny sú založené na konverzácii, pričom kladiem dôraz na simuláciu čo najreálnejších situácií. Na hodinách nejdem podľa jednej učebnice ale používam vlastné materiály. Tie kombinujem z rôznych zdrojov. Lekcie prispôsobujem na základe individuálnych potrieb, znalostí a záujmov študentov.
Som toho názoru, že učenie jazyka a jednotlivé témy Vás musia predovšetkým zaujímať. Jedine tak ostanete motivovaní a časom sa zlepšíte.

Mám zriadenú vlastnú jazykovú triedu pri centre v ZA.
Doučujem tiež cez SKYPE.

Ponúkam:
1) INDIVIDUÁLNE lekcie*:
- pre jednotlivcov
- pre dvojice (zvýhodnená cena)

2) pre FIRMY: Kurzy skupinové/individuálne:
- výhoda: nižšia cena ako cez jazykovú školu

I look forward to meeting you! :-)
DENY

Referencie (14)

+ Pridať referenciu
Natália K.

Natália K.

Neoverená referencia

Mala som niekoľko lektoriek angličtiny a Deny bola jedna z tých najlepších. Na hodiny mala vždy pripravený nový materiál alebo nové zaujímavé témy. Počas konverzácie bola vždy príjemná a priateľská atmosféra. Taktiež boli hodiny nie len náučné ale aj zábavné. Ako lektorku by som ju mohla iba odporúčať. :) Natália.

Alan S.

Alan S.

Neoverená referencia

Ku Denise sme rok chodili na individuálne hodiny spolu so švagrinou - obaja začiatočníci. Bola vždy profesionálna, ochotná všetko dopodrobna vysvetliť či prispôsobiť sa nášmu tempu. Svojím ľudským prístupom nás vždy motivovala zdokonaľovať sa v konverzovaní lekciu za lekciou. Na hodinách vždy panovala uvoľnená atmosféra, čo považujeme sa za veľké plus. Alan

Nikola I.

Nikola I.

Neoverená referencia

S Denisou som veľmi spokojná. Na každú hodinu bola pripravená a učivo vysvetlila jednoducho. Na diskusie vždy zvolila tému, ktorá ma zaujímala a naučila som sa pri nej lepšie a výstižnejšie vyjadrovať. Vďaka jej pozitívnemu prístupu som sa na hodiny vždy tešila a bola to pre mňa viac zábava ako učenie.

Odpoveď doučovatela:

Díky, Nikol. Naše diskusie mi vždy dali mnoho podnetov na zamyslenie, no zároveň sme sa aj veľa nasmiali :-) Držím ti palce!

Katarína K.

Katarína K.

Neoverená referencia

Denisku ako lektorku môžem iba odporučiť. Snaží sa čo najviac prispôsobiť potrebám svojich študentov, čo veľmi oceňujem, pretože si to vyžaduje poctivú prípravu. Na jej hodiny som sa vždy tešila, boli plné zábavných hier a materiálov z rôznych zdrojov, pomocou ktorých sme sa učili nové slovíčka a gramatiku, veľa sme sa rozprávali a hlavne nikdy nechýbala dobrá nálada.

Anna K.

Anna K.

Neoverená referencia

Ak váhaš, ktorého lektora AJ si vybrať- Deniska je perfektná voľba. Komunikujeme len v AJ, slovíčka a gramatiku sa nebifľujeme. Učíme sa ich formou rôznych zábavných hier. Hodiny s ňou sú kreatívne a zaujímavé. Jedna z najlepších lektoriek aké ma kedy učili.

Fotky a certifikáty