Angelika T.

Ing. Angelika T.

Odpovedá do 4 hodín, na 70% správ
70% 4 hod

Angelika T.

Účtovníctvo v Bratislave a BB

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Vyštudovala som Účtovníctvo a audítorstvo na Ekonomickej univerzite v Bratislave, navyše som chodila na obchodnú akadémiu, čiže dokopy som účtovníctvo študovala osem rokov. Popri štúdiu som pracovala na pozícii Junior účtovník v dvoch firmách, z toho v jednej bolo mojou náplňou práce aj spracovanie kompletného účtovníctva pre malé podniky. Počas víkendov ponúkam doučovanie aj v Banskej Bystrici. Teším sa na stretnutie :)

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Zofia G.

Zofia G.

Neoverená referencia

Angelika je veľmi priateľská, má profesionálny prístup, a spôsob akým vysvetluje účtovníctvo, nedá sa nezapamätať.

Andrea Ž.

Andrea Ž.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť. Angelika má veľmi milý a trpezlivý prístup s ktorým hravo zvládnete každé učivo. Veľmi mi pomohla na prípravu ku koncoročným testom, vďaka ktorým som si zlepšila známku o jeden stupeň. Odporúčam všetkými desiatimi.

Monika F.

Monika F.

Neoverená referencia

Najlepšie doučovanie aké som kedy mala. Angelika vysvetľuje príklady spôsobom, ktorým si to zapamätá každý. Aj sme sa nasmiali. Je príjemná, trpezlivá a bude skvelým doucovatelom každému, kto si ju vyberie. Nadmerná spokojnosť. Vrele odporúčam

Diana Š.

Diana Š.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam! V 2. ročníku na VŠ (EUBA) som mala účtovníctvo. Keďže som predtým študovala na gymnáziu, nemala som ani tušenia o čo sa jedná. Preto som začala rozmýšľať o nejakom doučovani. Nakoniec som prostredníctvom internetu nasla Angeliku, a bola to naozaj najlepšia voľba. Priateľský prístup, trpezlivosť, zrozumiteľné vysvetľovanie učiva, príjemná komunikácia. Naozaj mi to veľmi pomohlo zorientovať sa v účtovníctve a bezproblémov spraviť skúšky. Takže z vlastne skúsenosti môžem naozaj vrelo odporúčať!

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Angelika T.

účtovníctvo

Môže mi niekto pomôcť s riešením tohto príkladu ? Ďakujem pekne