Miroslav M.

Miroslav M.

Odpovedá do 18 hodín, na 67% správ
67% 18 hod

Miroslav M.

Doučovanie matematiky - logické myslenie

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som štvrták na medzinárodnej strednej škole Leaf Academy a v svojom voľnom čase robím matematické aj programovacie súťaže. V matematickej olympiáde som sa už prebojoval aj na medzinárodné kolo. Veľmi ma baví, keď môžem niečo niekomu vysvetliť. Je mi ľúto, koľko žiakov tvrdí, že nemajú radi matematiku, pritom si sami nezažili, čo je to tvorivé rozmýšľanie nad úlohami. Ja som mal tú možnosť to zažiť. Zúčastnil som sa na viac ako 50 matematických, fyzikálnych, programovacích a šachových sústredeni. Taktiež som aktívny doborovoľník v P-mate, kde som prednášal na štyroch matematických sústredeniach.

Dlhodobo som už doučoval štyroch žiakov - na IB príjmačky, na monitor a stredoškolské príjmačky a taktiež všeobecne, kde som sa snažil u žiakov rozvíjať myslenie porstredníctvom matiky a informatiky.

V prípade záujmu ma prosím priamo kontaktujte na tel. číslo ******** rád sa dohodnem telefonicky.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Marian C.

Marian C.

Neoverená referencia

Miroslav doucuje mojho syna Martina, ktory je s nim spokojny. Miroslav je spolahlivy, dobre vysvetluje. Pripravujeme sa na Monitor 9, ako aj na prijimacky na strednu skolu. Ak hladate doucovanie z matematiky, urcite ho doporucujem.