Jana J.

Jana J.

Odpovedá do 4 hodín, na 50% správ
50% 4 hod
Prijíma študentov

Popis

Ciao! Máš záujem skutočne spoznať Taliansko a jeho obyvateľov? JAZYK JE CESTA, ver mi!

Volám sa Janka a talianskemu jazyku sa aktívne venujem viac ako 13 rokov: žila a študovala a som na univerzitách v Bologni, Pise, Miláne a v Ríme, mám vyštudovanú filológiu, mám z jazyka štátnicu a v štúdiu taliančiny som nikdy neprestala, práve naopak, dodnes som s týmto krásnym jazyk v každodennom kontakte.

Pokojne nahliadni do môjho talianskeho sveta na Instagrame @jedinacka a ak chceš, staň sa jeho súčasťou - účet je pre všetkých, ktorých zaujíma Apeninský polostrov, jeho obyvatelia, ich zvyky a samozrejme jazyk. Naopak, ak Instagram nie je tvoja šálka kávy, skutočné Taliansko približujem spolu s mojou kolegyňou Sárou každému, kto má oň záujem v PODCASTE TALIANSKO PO SLOVENSKY (nájdeš ho na všetkých dostupných platformách).

Taliančinu vyučujem na všetkým jazykových leveloch, avšak s dôrazom na LIVELLO AVANZATO B2-C2 (Nestačí ti hovorová taliančina a chceš pozdvihnúť svoj level naozaj vyššie? Máš záujem používať taliančinu v práci? Alebo sa chystáš študovať do Talianska či máš záujem o certifikát?) Veľmi rada ťa v tomto procese budem sprevádzať, všetko ti trpezlivo vysvetlím, veľa nového sa ešte naučíš a vedz, že budeš vedieť používať taliančinu po všetkých stránkach v najrôznejších životných situáciách, áno aj v tých formálnych! No a také congiuntivo sa so mnou skutočne naučíš aktívne používať!

Ak máš akékoľvek otázky, jednoducho neváhaj a kontaktuj ma, isto spoločne vymyslíme plán a spôsob ako sa s taliančinou efektívne popasovať!

A presto!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min