Dominik R.

Dominik R.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod

Dominik R.

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Zodpovedané otázky

Popis

Som začínajúci teoretický a matematický fyzik. Titul MSc (Master of Science) v teoretickej fyzike som získal na University of Nottingham v Spojenom kráľovstve. Som taktiež absolventom bakalárskeho štúdia fyziky na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského v Bratislave. Obe štúdiá som ukončil s "červeným diplomom". Momentálne sa pripravujem na PhD štúdium.

Mám bohaté skúsenosti s doučovaním matematiky a fyziky na všetkých úrovniach a aj v angličtine. Pred tromi rokmi som dokonca dva mesiace pôsobil ako suplujúci učiteľ matematiky v angličtine pre 8. ročník na jednom bratislavskom bilingválnom gymnáziu.

Doučovanie ma veľmi baví, a preto sa pri ňom snažím sprostredkovať okrem preberanej látky aj hĺbkové porozumenie danej oblasti ako aj motiváciu a nadšenie pre ňu. Šikovným a chtivým študentom rád poskytnem aj informácie nad rámec učebných osnov.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Dominik R.

Funkcia

Veľmi pekne prosím o pomoc s týmto príkladom. Ďakujem kráásne. :)) Určte funkciu, ktorej dotyčnica má smernicu rovnajúcu sa funkcií x.ln√x, pre všetky hodnoty x > 0 a ktorej graf prechádza bodom X(2,-3)