Anna U.

Anna U.

Odpovedá do 15 hodín, na 40% správ
40% 15 hod

Anna U.

Ruština od native speakra zo Sibíra

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahojte,

Volám sa Anna, mám 21 rok, a som rodená Ruska. Môžem vám pomôcť sa naučiť a zdokonaliť vašu ruštinu.

S radosťou vám vysvetlím všetky podrobnosti Ruského jazyka a taktiež vám rada odpoviem na všetky vaše otázky, ktoré budete mať.

Здравствуйте,
Меня зовут Анна, мне 21 год, родилась и выросла в России, таким образом, являюсь носителем языка. Предлагаю свою помощь вам в изучении или повышении уровня знания русского языка.

С радостью помогу вам разобраться во всех тонкостях русского языка, отвечу на все возникающие вопросы.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Milos H.

Milos H.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojný s mojou učiteľkou ruštiny Annou a môžem ju len odporúčať ďalším záujemcom. Ma ľudský no stále učiteľský prístup a jej mladší vek jej nijako neuberá na kompetenciách vo výučbe. Flexibilne dokáže hľadať vhodné termíny výučby a čo je jej najväčšia prednosť ako učiteľky ruštiny, je to že plynulo hovorí po slovensky a dokonca aj po anglicky - takže nedorozumenie nehrozí :-)

Adriana Š.

Adriana Š.

Neoverená referencia

Anna ma doučuje jej rodný ruský jazyk. Zistili sme, čo mi ide a kde mám nedostatky a zdokonaľujeme moju ruštinu. Najviac mi na nej imponuje, že aj pochváli, motivuje ma to. Príliš prísna doučovateľka bola pre mňa veľmi demotivujúca. Prajem jej veľa spokojných klientov.

Jan M.

Jan M.

Neoverená referencia

So slečnou Annou som veľmi spokojný. Pred pár týždňami som o ruskom jazyku nevedel prakticky nič. Obetavým prístupom a kvalitnou prípravou na lekcie ma Anna veľmi rýchlo a efektívne uviedla do ruského jazyka. Teším sa na lekcie a odporúčam ďalším študentom!!! Ján M.