Oti V.

Oti V.

Odpovedá do 30 hodín, na 100% správ
100% 30 hod
Prijíma študentov

Oti V.

Prijíma študentov

Skype doučovanie - angličtina a nemčina

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Nejdú Vám cudzie jazyky do hlavy? Máte nedostatok času a slabú motiváciu? Chcete cestovať komunikovať s ľuďmi po celom svete? Prípadne máte ratolesti, ktoré si potrebujú vylepšiť známky z angličtiny alebo nemčiny? Potom využite moje lekcie prostredníctvom Skype.

Som kvalifikovaná lektorka anglického a nemeckého jazyka s 10-ročnou praxou.

Anglický jazyk som si osvojila dlhoročným pracovným pobytom vo Veľkej Británii, kde som nadobudla medzinárodne uznávanú pedagogickú kvalifikáciu (Cambridge Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages, 2008). Okrem tohto diplomu som tiež úspešne vykonala štátnu jazykovú skúšku z anglického jazyka (všeobecná úroveň). Moja prax zahrňuje výuku nielen detí ale aj dospelých. Absolvovala som niekoľko rokov letnú školu v Anglicku, kde som vyučovala mladých ľúdí (s vekom medzi 11 až 17 rokov) z rôznych kútov sveta. Momentálne žijem a pracujem vo Veľkej Británii a preto som s britskou angličtinou v kažododennom konakte.

Nemecký jazyk a literatúru som vyštudovala na Pedagogickej Fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Svoje jazykové znalosti som si rozšírila počas štúdia pobytmi v rodinách v Nemecku, ale aj brigádami v hotelovom sektore. Okrem iného som pracovala aj ako au-pair na juhozápade Nemecka a rok som pôsobila na nemeckom gymnáziu ako učiteľka anglického jazyka. Tieto skúsenosti mi pomohli vycibriť si svoje znalosti hovorovej nemčiny. Aj keď momentálne žijem vo Veľkej Británii, som v pravidelnom kontakte s nemeckým jazykom nemecky hovoriacimi ľuďmi.

Čo Vám ponúkam:

- individuálny prístup
- výučba gramatiky cez konverzácie
- hovorová britská angličtina/nemčina
- praktické frázy z každodenného života
- hravá forma pre deti
- odbúranie strachu z výuky cudzích jazykov


Cena: 45 minút / 1 osoba / 14 EUR
60 minút / 1 osoba / 17 EUR

Prvá skúšobná hodina ZADARMO. Je to zoznamovacia hodina a trvá 20 minút. Slúži na to, aby som mohla zistiť Vašu jazykovú úroveň, v čom sa potrebujete a chcete zlepšiť a dohodnúť si postup výučby.

Je to na Vás, či sa chcete naučiť praktické frázy a využiť ich v konverzácii, alebo si radšej utvrdiť a precvičiť gramatiku. Vyučovacie hodiny prispôsobím Vašim potrebám.

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Jarka T.

Jarka T.

Neoverená referencia

Oti je jedna úplne úžasná žienka. Na každú hodinu som sa veľmi tešila. Každá hodina bola zaujímavá a nebolo to len bifľovanie sa gramatiky a nejakých poučiek. Všetko bolo super a zrozumiteľne vysvetlené. Nenásilnou formou Vám pomáha sa zlepšovať z hodiny na hodinu. Vďaka Oti som získala väčšiu sebadôveru v rozprávaní po nemecky a určite odporúčam doučovanie práve od nej.

Iveta M.

Iveta M.

Neoverená referencia

P. učiteľka Oti pripravovala moju 14-ročnú dcéru na prijímacie skúšky na 5-ročné bilingválne gymnázium so zameraním anglický jazyk. Dcéra si ju vybrala spomedzi množstva doučovateľov a inštinkt ju nesklamal. P. Oti je veľmi milá, ľudská, trpezlivá, skromná a zároveň aj profesionálna. Dcéra sa na hodiny veľmi tešila. Výučba prebiehala cez Skype, ku každej hodine zabezpečila p. Oti vždy potrebné materiály a cvičenia. Určite aj vďaka p. Oti dcéra prijímačky úspešne urobila a bola na školu prijatá. Veľmi odporúčam! A ešte raz ďakujeme.

Peter K.

Peter K.

Neoverená referencia

Naša dcéra mala s vyučovaním v škole problémy. Preto sme jej hľadali doučovanie angličiny a našli sme Oti. Sme od začiatku doučovania veľmi spokojní, pretože prístup na každú lekciu je naozaj individuálny. Nie je to len nejaké prebratie povinného učiva, ale naozaj je to angličtina zo života. A naša dcéra sleduje filmy v angličtine. Učiť sa cudzí jazyk je veľmi ťažké a naozaj záleží na prístupe a trpezlivosti učiteľa - viem to aj ja z vlastných skúseností. Určitý čas doučovala Oti aj mňa, Hlavne slovíčka na petang. Doteraz na to s úsmevom spomínam. No skúste nájsť učiteľa, ktorý sa Vám pripraví na takúto vec. Klobúk dole pred pani učiteľkou Oti.

Sisula

Sisula

Neoverená referencia

Oti doučovala a zároveň pokračujeme aj v ďalšom školskom roku od septembra doučovaní môjho 13 ročného syna (bohužiaľ výučba a prístup anglického jazyka na škole veľmi pokrivkáva). Je veľmi náročné si vybrať z takého množstva doučovateľov ale Oti od prvého momentu na mňa veľmi zapôsobila. Je veľmi ľudská, empatická a vysoko profesionálna, som nesmierne rada že sme si ju vybrali na doučovanie. Môj syn hneď po prvých hodinách neskutočne napredoval a vždy sa teší na hodiny (a to u chlapca v takomto veku je paráda a veľká poklona). Stačila jej informácia čo preberajú momentálne v škole, ktorý ročník navštevuje, akú učebnicu v škole používajú a o všetko ostatné sa postarala čo bolo úžasné, vždy vysoko profesionálne pripravená na každú hodinu. Zároveň ešte poznamenám že dokázala pomôcť, pripraviť si učivo z polročného školského roka a preopakovať a doučiť nedostatky za tak veľmi krátky čas (fakt pár dní) môjho syna na koncoročné preskúšanie kde výsledkom bola zlepšená koncoročná známka o jeden stupeň. Môj syn už strácal chuť a zmysel učiť sa anglický jazyk (bohužiaľ kvôli prístupu na škole) ale Oti mu dokázala vrátiť a nie len vrátiť ale získať veľkú chuť sa učiť jazyky, zdravé sebavedomie mať odvahu používať jazyk a nebáť sa rozprávať. Slovo ODPORÚČAM je slabé slovo

Sabina B.

Sabina B.

Neoverená referencia

S hodinami od Oti som bola spokojná. Hodiny boli kvalitné, pohodové a vždy odučené s dobrou náladou. Na maturiti ma pripravila výborne. Čo som nevedela mi vysvetlila a trénovala to so mnou. Odporúčam! :)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Oti V.

angličtina

Dobrý deň, mám dobre cvičenie 1 a 2? a pomohol by mi niekto s cvičením 3? ďakujem. 1. 1. rain 2. collect 3. be flying 4. be knowing 5. i will wear 6. i will meet 7. be going 8. will you see 9. be understanding 10. wont tell 2. 1. vaccinations 2. painkiller 3. psysiotherapy …