Adela H.

Adela H.

Odpovedá do 3 hodín, na 80% správ
80% 3 hod
Prijíma študentov

Adela H.

Prijíma študentov

Ak potrebuješ pomoc so španielčinou, tu som! Jazyk, literatúra, história a hoci aj matematika - vyber si predmet a ja ťa ho naučím po španielsky!

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Hola!
Zaujal ťa španielsky jazyk a chceš sa ho naučiť? Rada ti pomôžem!
Môj prvý kontakt s týmto jazykom bol na bilingválnom gymnáziu, ktoré som dokončila s vyznamenaním, ale to čo si najviac cením je, že sa španielčina stala mojim druhým materinským jazykom.

Získala som certifikát DELE na úrovni C2 a odišla som študovať na Univerzitu v Salamanke odbor Románske jazyky. Tam som sa utvrdila v tom, že naučiť sa rozprávať akýmkoľvek jazykom nie je žiadna veda a dokáže to naozaj každý, v hociktorom veku a dokonca aj tí, čo sa pokladajú za večných začiatočníkov.

Jazyky sú moja vášeň, som nepoučiteľný polyglot, ktorý by sa najradšej naučil rozprávať všetkými jazykmi sveta :). Stále pridávam do zbierky nejaké nové, a preto sa viem veľmi dobre vcítiť do kože niekoho kto s cudzím jazykom len začína.

Moje hodiny určite nie sú monotónne, každá je iná a vždy ich vytváram namieru, s vlastnými materiálmi, presne podľa toho čo potrebuješ a okoreňujem ich vlastnými skúsenosťami či už s týmto jazykom alebo španielskou kultúrou. Moje hodiny preto spájajú hodiny rodeného hovoriaceho, ktorý ovláda slovenský jazyk a vie sa vcítiť do problémov, ktoré Slováci s týmto jazykom majú.

Doučujem online cez Skype alebo Zoom, jednotlivcov aj menšie skupinky od úplných začiatočníkov až po pokročilých.

Teším sa na našu prvú hodinu a ak máš akékoľvek otázky, napíš mi (nezáväzne) a rada ti čokoľvek upresním.




Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Karolína M.

Karolína M.

Neoverená referencia

Adel je super doučovateľka, ktorá vie doučiť aj ťažšie témy. Mne konkrétne pomohla so španielskou syntaxou ako sa povie o päť minút dvanásť :) Odporúčam všetkými desiatimi!

Nina C.

Nina C.

Neoverená referencia

Adel je skvelá doučovateľka. Má detailné znalosti španielčiny, pozná dokonale gramatiku, konverzačné frázy či slang. Naučí vás nielen nový jazyk, ale aj mnoho o zvykoch či kultúre Španielov. Pre mňa bolo naozaj dôležité, že hneď od prvej hodiny dokázala nadviazať spojenie tak, aby ste sa cítili pohodlne, stratili zábrany z chýb a strach rozprávať. Nemáte pocit, že sedíte na vyučovaní, ale pri rozhovore s kamarátkou, ktorá je naozaj milá a zábavná. Okrem toho, že je skvelá učiteľka, pripravuje aj úžasné materiály, ktoré pomáhajú.

Ľubomíra K.

Ľubomíra K.

Neoverená referencia

Adel je super, je na ňu spoľahnutie, je zodpovedná a veľmi milá. Po odbornej stránke je veľmi profesionálna a flexibilná. Spolupráca s ňou bola užasná a určite odporúčam. Ďakujem! ❤️

Odpoveď doučovatela:

Veľmi pekne ďakujem :)

Katie Š.

Katie Š.

Neoverená referencia

Adel je skvelá doučovateľka! Významne mi pomohla s konverzáciou, vďaka nej prerozprávam takmer celú hodinu výlučne v španielčine. Oceňujem, že si pre mňa vždy pripraví vlastný materiál na tému, na ktorej sa vopred dohodneme. Naše konverzácie sú priateľské a uvoľnené a vždy ma taktne upozorní na chyby, ktoré robím a vďaka tomu sa posúvam vpred. ¡Gracias, Adel! :-)

Janíková P.

Janíková P.

Neoverená referencia

Dlhšie som chodila do jazykovky avšak chýbala mi konverzácia, čo je v podstate najdôležitejšia časť jazyka. A s istotou viem povedať, že u Adel som našla, čo som hľadala. Za tie 3 mesiace spoločných hodín som nabrala veľa novej slovnej zásoby z rôznych oblastí života, naučila sa lepšie vyjadrovať a taktiež nemať strach z hovorenia aj s rodenými Španielmi. Hodiny sú záživné, pestré, nemá problém pripraviť text, prezentáciu, či pieseň na vami zvolenú tému. Taktiež vie aj povedať ako to v Španielsku chodí, aké výrazy sa používajú a rôzne zaujimavosti z bežného života, nakoľko tam už dlhšie žije. Adel je veľmi zlatá, prispôsobivá, usmievavá a ochotná vždy pomôcť. Ja sa úprimne na naše hodiny vždy teším a som jej vďačná za všetko čo ma zatiaľ naučila. Kiežby boli všetci učitelia takí😊

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Adela H.

Španielsky jazyk kontrola úlohy

Dobrý deň, skontroloval by mi to niekto?