Matthew L.

Matthew L.

Odpovedá do 13 hodín, na 50% správ
50% 13 hod

Matthew L.

Zlepši sa v angličtine s English Conversations/Anglickými konverzáciami

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Zdravím ťa!

Keď už si zablúdil/a tu na môj profil, v krátkosti sa ti predstavím. Volám sa Matthew, študujem na TUKE na Leteckej fakulte a momentálne pracujem pre jazykovú školu v Košiciach. Študoval som v Anglicku a v Saudskej Arábií, a okrem toho každý deň komunikujem s native speakerom už od detstva, ktorý je zhodou okolností môj otec. Ak by si ešte pochyboval/a o mojej kvalite, tak už niekoľko rokov sa venujem prekladateľstvu.

Ponúkam ti doučovanie z angličtiny, konkrétne konverzácie po anglicky na native úrovni. Verím, že aktívne používanie celých viet priamo v konverzácii ti pomôže nielen angličtinu precvičiť, ale hlavne zdokonaliť. Bonus pre teba je aj to, že mám Britský prízvuk a ak sa budeš chystať do Anglicka, či už na dovolenku alebo pracovať, určite nebudeš v lese, keďže ťa pripravím 😊

Pokojne mi napíš správu, zodpovedám ti akýchkoľvek otázky, ktoré určite máš a všetko dohodneme. Stay calm and keep learning English!

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Martin U.

Martin U.

1 odučená lekcia

S Matthew-om sme celých 60 minút aktívne využili konverzáciou po anglicky, čo mi umožnilo oprášiť si moje speaking skills. Má výbornú výslovnosť z ktorej som si veľa odniesol, trpezlivo vysvetľuje každú maličkosť a upozorní na chyby, ktoré sa vyskytnú počas toho ako rozprávam. Teším sa na ďalšie hodiny a prajem veľa úspešných študentov.

Roland L.

Roland L.

Neoverená referencia

sikovny a trpezlivy, odporucam

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Matthew L.

DOMÁCA ÚLOHA

Pomohli by ste mi prosím s týmto cvičením? Ďakujem :)