Ivana S.

Ivana S.

Odpovedá do 48 hodín, na 70% správ
70% 48 hod+
Prijíma študentov

Ivana S.

Prijíma študentov

Jazyky a matematika - rýchlo a ľahko

  • 5/5 (hodnotili 3 študenti)
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte! ¡Hola! Hello!

Volám sa Ivana a študujem staviteľstvo a architektúru na University of Edinburgh, v Škótsku. Plynule ovládam anglický a španielsky jazyk, predtým ako som išla na universitu, napísala IELTS test z anglického jazyka na úroveň C1 (skóre 7.5), avšak teraz už ho beriem ako svoj druhý rodný jazyk - kedže nemám problém porozumieť prízvukom od juhu až po severné Škótsko. Taktiež som zmaturovala na gymnáziu v Nitre, v bilingválnej španielskej sekcii z predmetov španielčina, slovenský jazyk, matematika a fyzika. Vďaka škole, ktorú študujem som s angličtinou a matematikou v každodennom kontakte, preto mi nerobí problém pokryť väčšinu učív zo základnej a strednej školy. Taktiež vo voľnom čase robím animátorku v detských táboroch (už skoro 8 rokov), pretože veľmi rada pracujem s deťmi. Rada doučím anglický jazyk (všetky levely + zameranie na špecifické témy), španielsky jazyk (od začiatočníkov po mierne pokročilých), matematiku (základnú/strednú školu, vybrané látky z vysokej školy), matematiku v angličtine a slovenčinu (základnú/strednú školu). Ak by ste mali záujem napíšte mi na iva.skalicanova (zavináč) gmail.com, kde sa môžete spýtať otázky, poprípade ďalej dohodnúť.

Lekcie sú iba online, kedže študujem v zahraničí, primárne cez MTeams, poprípade Google Meet, doucma.sk alebo Skype - podľa toho, čo Vám vyhovuje.

Typy lekcií

Štandardná lekcia - ZŠ

Základná škola - matematika, slovenský jazyk, anglický jazyk

15 € / 55 min
Štandardná hodina 2 - SŠ

Učivá strednej školy, príprava na maturitu - anj, sjl, mat

18 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Erika I.

Erika I.

1 odučená lekcia

Potrebovala som doučiť matematiku. S Ivkou som mala prvú skúšobnú hodinu tu cez doučma, kde si so mnou prešla základy a učivá, ktoré som potrebovala doučiť. Veľmi sa páčil prístup, že išla od základov, takže na dalších hodinách, ktoré sme už mali cez Zoom, mi dovysvetľovala učivá, v ktorých som mala zmätok a zároveň sme preberali veci, ktoré som potrebovala do školy. Za 2,5 mesiaca som sa skoro zo 4 dostala na 2, ktorú som mala aj na polroka. V doučovaní mienim pokračovať, hoci už len raz týždnene, kedže Ivka mi vždy posielala aj príklady navyše, ktoré si môžem vypracovať alebo vysvetlí časti, ktorým som cez hodinu nepochopila. Môžem len doporučiť! :)

Janka K.

Janka K.

1 odučená lekcia

Ivka je veľmi milá a flexibilná doučovateľka. Učivo mi vždy vysvetlí jednoducho, s trpezlivosťou a ochotou. Hodiny sú pestré a veľa sa na nich naučím. Vďaka nej robím v angličtine pokroky, či už v gramatike alebo v komunikácii :). - 31.8.2021

Katka N.

Katka N.

1 odučená lekcia

Ivka je skvelá doučovateľka. Pomáha mi s angličtinou. Vždy je pripravená na hodiny, ktoré sú zaujímavé a veľa si z nich vždy zoberiem. Môžem len odporučiť. :)

Yolka M.

Yolka M.

Neoverená referencia

Ivanku mozem odporucit, uspesne pripravila moju dceru na prijimacie skusky na gymnazium, je flexibilna, prakticka a velmi prijemna

Liana Ď.

Liana Ď.

Neoverená referencia

Potrebovala som doučovanie zo slovenčiny, lebo som išla písať prijímacie skúšky na strednú školu. Môžem len odporučiť. Hodiny ma veľmi bavili vždy som sa na ne tešila. Veľmi milá a priateľská. Učivo stručné a pochopiteľné. Veľmi mi pomohlo doučovanie zo slovenčiny na prijímačkách.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ivana S.

Matematika

Prosím o pomoc z úlohou Určte vzdialenosť bodov: [4;-3], B[-3;-2]