Samuel S.

Samuel S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 60% správ
60% 1 hod

Samuel S.

Individuálne doučovanie španielčiny

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

¡Hola amigos!
Som Samo, so španielčinou mám viac ako 4 roky skúseností. Študujem na Bilingválnom gymnáziu, kde 90% vyučovania prebieha v španielčine. Som tak s týmto jazykom v kontakte každý jeden deň. Sám som si prešiel učením sa španielčiny od úplných základov a tak viem presne pochopiť vaše požiadavky. Myslím si, že každý človek je jedinečný a každého baví iný spôsob učenia, preto moje hodiny vediem úplne individuálne. Zameriavam sa na to, čo sa študent chce a potrebuje naučiť a pridávam k tomu moje vlastné niekoľkoročné skúsenosti a rady. Dôraz dávam na efektivitu, systematickosť a individuálny pohľad, ktorý vám žiadna jazyková škola nemôže dať. Španielčinu milujem a verím, že aj vy budete.

Info o mne už máte, tak si to teda zhrňme, prečo si vybrať hodiny so mnou ?
• Získate moje vlastné niekoľkoročné skúsenosti so štúdiom španielčiny - teda moje vlastné lifehacky nazbierané počas štúdia
• Dám vám individuálny prístup, ktorý vás bude baviť
• Naučíte sa to, čo budete chcieť a potrebovať, nie to, čo budete musieť
• Dostanete 45-90 minút nepretržitej individuálnej pozornosti (pri jazykových školách toto nie je možné)
• Španielčinu a jej kultúru si jednoducho zamilujete

Učím začiatočníkov i pokročilých, osobne aj cez skype, súkromne aj vo firmách, jednoducho všetkých, ktorí chcú hablar español. Či už máte záujem o jednohodinovú lekciu alebo pravidelnú výučbu, neváhajte mi napísať hneď teraz! Určite nájdeme spoločnú reč, aby sme sa čo najskôr mohli porozprávať španielsky.

Cenník:
• lekcia 45 minút: 10 EUR
• lekcia 60 minút: 15 EUR
• lekcia 90 minút: 20 EUR

V prípade špecifických požiadaviek (príprava na skúšku, intenzívna výučba, viac študentov na hodine, mentoring) ma neváhajte kontaktovať a ešte dnes Vám pripravím ponuku na mieru.

Hasta luego!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Sára V.

Sára V.

Neoverená referencia

Samuel ma doučoval pred maturitou zo španielčiny a som maximálne spokojná. Vysvetlil mi všetko čo som potrebovala a takisto mi pomohol s konverzáciou.

Dávid B.

Dávid B.

Neoverená referencia

Doučovanie u Samuela môžem len odporučiť, celý čas má profesionálny prístup, v jazyku sa vyzná a vždy sa dokážeme dohodnúť na termíne doučovania, ktorý mi vyhovuje. Po dlhom čase som sa v španielčine dokázal posunúť ďalej a nemusel som sa do toho nútiť. Určite odporúčam !

Michal T.

Michal T.

Neoverená referencia

Jazyk - Španielčina Bezproblémová komunikácia, odborná znalosť, schopnosť prispôsobiť sa aj veľmi skorým aj neskorým termínom, flexibilita, spoľahlivosť, výborný celkový dojem a pôsobenie. Som spokojný

Fotky a certifikáty