Janík K.

Janík K.

Odpovedá do 10 hodín, na 100% správ
100% 10 hod
Prijíma študentov

Janík K.

Prijíma študentov

Lektor s Cambridge kvalifikáciou na výučbu angličtiny

  • 5/5 (hodnotili 3 študenti)
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

S ČERVENÝM DIPLOMOM som vyštudoval cudzie jazyky. Mám CAMBRIDGE C2 certifikát, ŠTÁTNICU, a Cambridge CELTA certifikát pre učiteľov angličtiny.
Prvá lekcia je zadarmo.
Pracoval som tiež ako redaktor v medzinárodnom rádiu v RTVS. Jednu z mojich rozhlasových relácií si môžete vypočuť na stránke rádia RSI.

(PS: cez "doučma" často prídu správy do e-mailových spamov a reklám, kontrolujte si preto aj tie, aby ste vedeli, či Vám učiteľ napísal!)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (21)

+ Pridať referenciu
Samuel Ď.

Samuel Ď.

1 odučená lekcia

Janíka ako lektora môžem len a len odporučiť! Veľmi pozitívny vždy pripravený na každú hodinu. Čo veľmi oceňujem je že dokáže veľmi dobre vysvetliť/objasniť veci ktoré sme sa asi všetci učili v škole no vysvetľované boli veľmi krkolomne. Za rok a pol som nezažil ani jednu hodinu ktorá by bola nudná alebo nepripravená. Úplný profík ale s kamarátskym prístupom.

Richard J.

Richard J.

1 odučená lekcia

Najlepšia investícia je do vzdelania a v prípade Janíka to platí dvojnásobne. K lekciam pristupuje absolútne profesionálne a je vidieť, že učenie nie je len jeho prácou, ale aj vášňou. Prioritne by som vyzdvihol flexibilitu s termínom lekcií a pripravenosť na lekcie. Dokáže ušiť na mieru materiály, ako aj priebeh hodiny k potrebám študenta. Za krátky čas ma dokázal naučiť veci, ktoré som nezvládal roky. Na hodiny sa vždy teším, nakoľko sú zábavné a vždy z nich odchádzam s lepšou angličtinou. Kto potrebuje naučiť anglicky, či už gramatiku, konverzácie alebo čokolvek, tak je u Janíka na správnej adrese a z mojej strany môžem len odporúčiť.

Martina N.

Martina N.

1 odučená lekcia

Janíka som si vybrala podľa referencií a nemohla som si vybrať lepšie. Od časovej flexibility, cez pripravenosť, prístup, množstvo materiálov, až po profesionalitu, dochvíľnosť, entuziazmus a pozitívnu energiu. Je vidieť že to čo robí ho neskutočne napĺňa a baví, že mu na tom záleží, že nad hodinami rozmýšľa a mení ich priebeh a dynamiku podľa potreby, Okrem toho Vás stále posúva vpred a nedovolí Vám aby ste si neverili alebo sa vzdávali. Dávam 12 z 10 a teším sa na ďalšiu lekciu! :)

Mark B.

Mark B.

Neoverená referencia

Moje skúsenosti s Janíkom jednoducho prekonali všetky očakávania. Jeho prístup je nielen profesionálny, ale aj veľmi priateľský. Vždy ma víta s úsmevom a berie ma skôr ako kamaráta než len ako študenta. Jeho hodiny sú nielen vzdelávajúce, ale aj motivujúce. Vďaka jeho výbornej schopnosti naučiť som začal vnímať učenie angličtiny ako potešenie a nie povinnosť. Vyberá materialy na mieru podľa mojej úrovne a taktiež podľa toho čo mi najviac nejde, respektíve čo potrebujem zdokonaliť. Je trpezlivý, a jeho ľudský prístup ma vždy uistí, že som na správnej ceste. So všetkými pozitívnymi referenciami nižšie plne súhlasim, odporúčam ho každému, kto hľadá kvalitné doučovanie angličtiny so skvelým lektorom.

Peter

Peter

Neoverená referencia

Janík je veľmi dobrý lektor. Vyberal som si na základe referencií a musím len potvrdiť čo tu všetci píšu. Vždy skvelo pripravený, zrozumiteľne vysvetľuje a je hlavne trpezlivý :) . Určite odporúčaJaníka je veľmi dobrý lektor. Vyberal som si na základe referencií a musím len potvrdiť čo tu všetci píšu. Vždy skvelo pripravený, zrozumiteľne vysvetľuje a je hlavne trpezlivý :) . Určite odporúča

Fotky a certifikáty