Jakub K.

Jakub K.

Odpovedá do 3 hodín, na 60% správ
60% 3 hod

Jakub K.

Angličtina, španielčina & hebrejčina kvalitne, zábavne a efektívne

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

***Momentalne mam naplnenu maximalnu kapacitu studentov. Ospravedlnujem sa, ze nedokazem odpisat na sukromne spravy. Kedze aktualne nemam aktivne clenstvo, portal mi nedovoli na vase spravy odpovedat***

Ahoj studenti, venujem sa doucovaniu anglickeho, spanielskeho a hebrejskeho jazyka pre zaciatocnikov az stredne pokrocilych.

S anglictinou mam bohate skusenosti, pricom som jazyk okrem intenzivnych studii aj aktivne vyuzival v zamestnani, a to poslednych 10 rokov. Pocas nich som sa tiez venoval doucovaniu - individualnemu i skupinovemu.

Spanielcine som sa zacal intenzivnejsie venovat pocas studii na vysokej skole. Simultanne som niekolko rokov navstevoval Instituto de Cervantes de Praga, najuznavanejsiu oficialnu insitituciu na vyuku spanielskeho jazyka a kultury, kde som v roku 2011 zlozil skusku DELE. Magisterske studium na Universidad de Guadalajara v Mexiku, ktore som absolvoval kompletne v spanielcine, mi spolu so sukromnymi hodinami spanielskej gramatiky poskytovanymi lokalnym profesorom upevnili technicku znalost jazyka.

Hebrejcinu doucujem s vyuzitim metod, ktore som nadobudol pocas studia jazyka v Tel Avive. Zijem v Izraeli a rad zasvatim odvaznych zaujemcov - zaciatocnikov do tohto krasneho jazyka.

Pouzivam metody, ktore pomozu studentovi uchopit jazyk rychlo a efektivne. Rad prisposobujem hodiny priamo na mieru studentovi, pretoze som presvedceny, ze tak ako sme kazdy iny, aj v studiu jazykov je nevyhnutny individualny pristup.

Rad sa prisposobim akymkolvek poziadavkam, ci uz sa chcete zamerat viac na gramatiku, konverzacie alebo kombinaciu oboch.

Z dovodu trvaleho pobytu v zahranici poskytujem doucovanie prostrednictvom Zoom alebo inej online formy podla vasej preferencie (WhatsApp, Viber, Skype...).

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Alexandra Š.

Alexandra Š.

Neoverená referencia

Jakub je výborný, príjemný a dôsledný lektor. Učím sa od základov, s pestrou škálou materiálov a pútavými hodinami ma nadšenie pre španielčinu neopúšťa, práve naopak. Ďakujem pekne!

Peter S.

Peter S.

Neoverená referencia

Jakub ma skvele pripravil na skusku zo spanielskeho jazyka (DELE B1), ktoru sa mi podarilo bez problemov zvladnut, navyse s vybornym vysledkom. Cenim si jeho trpezlivost, mnozstvo uzitocnych zdrojov, ktore mi velmi pomohli, a taktiez pozitivny pristup.

Eva M.

Eva M.

Neoverená referencia

Na Jakubovi vyzdvihujem osobny pristup, casovu flexibilitu a pestre, dynamicke hodiny. Za pomerne kratky cas sa mi podarilo nielen zvysit uroven jazyka, ale najma sebavedomie konverzovat. V beznej jazykovej skole by nieco take nebolo mozne. Dakujem!