Ján R.

Ján R.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod

Ján R.

Naučte sa, ako uspieť v matematike a programovaní / Learn how to succeed in Maths and Computer Science

Cena Od 24 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Termíny si prosím rezervujte cez súkromnú správu (v automatickom rezervačnom systéme nechávam len jeden termín týždenne pre prvé skúšobné hodiny).

Som absolvent matfyzu (FMFI UK v Bratislave). Lessons can also be CONDUCTED IN ENGLISH. S viac ako 6-ročnými skúsenosťami spoľahlivo a kvalitne naučím matematiku alebo programovanie. Pripravujem študentov od základných škôl až po technické a prírodovedné vysoké školy. Ak sa môj zverenec počas domácej prípravy pri nejakom probléme „zasekne”, poskytujem zdarma možnosť skonzultovať ho cez WhatsApp. Kontaktovať ma môžete správou cez doucma.sk, do ktorej prosím uveďte svoje aj telefónne číslo, na ktorom Vás budem v krátkom čase kontaktovať ohľadne rezervácie termínov.

S vyznamenaním som absolvoval odbor matematické štruktúry – na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského. Pracujem ako C/C++ vývojár (ex-ESET, ex-Intel developer). Strednú školu som vyštudoval vo Veľkej Británii a súbežne na Slovensku. Mám skúsenosti s výučbou uvedených predmetov aj na matematickom Gymnáziu Grösslingová (GAMČA), ktoré patrí v úspechoch žiakov v matematike a informatike dlhodobo medzi najúspešnejšie gymnáziá na Slovensku. Rád Vám pomôžem dosiahnuť nadštandardné výsledky na písomkách, v Testovaní 9, na maturite, prijímačkách na SŠ a VŠ, skúškach a štátniciach alebo pracovných pohovoroch. Veľmi dobré výsledky mám aj so žiakmi s poruchami učenia, najmä dysgrafiou.

Veľa žiakov a študentov si myslí, že ich matematika nebaví. Tých chcem vopred varovať pred rizikom, že ich po našich hodinách baviť začne. To, že "štvorkár" po niekoľkých mesiacoch tutoringu začne riešiť matematickú olympiádu a zistí, že matematika v škole je pre neho brnkačka, je na mojich tutoringových stretnutiach už takmer bežným javom. Vynikajúce výsledky všeobecne spojené s individuálnym tutoringom znásobujem pútavo koncipovanými hodinami, ktoré naučia môjho zverenca samostatne logicky a kreatívne myslieť a dajú mu solídne základy.

Cena tutoringových stretnutí závisí od individuálnych požiadaviek študenta. Skupinové hodiny sa pohybujú od 23 EUR za 60 min, individuálne hodiny sa pohybujú od 35 EUR za 60 min tutoringu.

Moje ďalšie vzdelanie a ocenenia:
– absolvent Kolégia Antona Neuwirtha
– AXA talent 2015

Typy lekcií

Individuálna hodina - štandardná

35 € / 60 min
Skupinová hodina - ZŠ/SŠ

24 € / 60 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Fren S.

Fren S.

Neoverená referencia

Jan is very experienced tutor and his teaching methods are so excellent, that even a person with non-programming background, can learn and get motivated to learn a programming language. I am very thankful to Jan for his tuition on C++. I would like to recommend Jan to all people, who are looking for a tutor in C++ programming language.

Roberto

Roberto

Neoverená referencia

Jan is really a very competent math teacher, our daughter is mentored by him regularly and her improvements have been substantial; not only in the immediate but also in the long term; Jan agreed to organize his lessons in order for them to be a solid foundation on which to build other levels of mathematical knowledge. I will be always grateful and can only recommend him to your children.

Martin O.

Martin O.

Neoverená referencia

Profesionalny prístup, pomohlo mi to keď som si už nevedel pomôcť sam. Maximalna spokojnosť, vrele odporúčam.

Andrea P.

Andrea P.

Neoverená referencia

S pánom Revayom sme veľmi spokojní. V priebehu mesiaca si môj syn, prvák na gymnáziu, zlepšil známky o 2 stupne. Ducovatel sa nevenoval iba momentálnemu učivu, ale bral žiaka komplexne - ako sa pripravuje do školy, či nemá poruchy ucenia, či dodržiava správny postup pri výpočtoch a p. Určite odporúčam.

Fotky a certifikáty