Janka H.

Janka H.

Odpovedá do 8 hodín, na 20% správ
20% 8 hod

Janka H.

Nemecký jazyk

Doučuje predmety:
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ponúkam hodiny nemeckého jazyka na všetkých úrovniach A1-C1 a pre vekové kategórie od 6 rokov. Možnosť individuálnej alebo skupinovej výuky. Vyučovanie individuálne prispôsobované klientovi/-om. Čo ma odporúča: dlhoročné pôsobenie v Nemecku, štátna odborná skúška z nemčiny, 3-ročná prax ako tlmočníčka a prekladateľka, úspešné absolvovanie pedagogického minima.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Filip M.

Filip M.

Neoverená referencia

Janka je výborná učiteľka s ľudským a trpezlivým prístupom, veľa som sa na jej hodinách naučil a tiež oceňujem jej schopnosť prispôsobiť spôsob výučby potrebám študenta :) Janke pekne ďakujem a vrele ju odporúčam :)

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Janka H.

sollen - konjunktív

Dobrý deň, rada by som sa spýtala, aké budu tvary slovesa sollen v Konjunktíve II. Myslela som si, že by to mohlo byť 'sollte, solltest,sollte...', lenže to je úplne rovnaké ako v präterite. Veľmi pekne vopred ďakujem za odpoveď☺.

Janka H.

Konjunktív II. nepravidelné slovesá

Dobrý deň, veľmi rada by som sa súrne spýtala. Ide o zajtrajšiu písomku z nemčiny, z ktorej mám trocha stresy☺ Ide o časovanie slovies v Konjunktíve II. v nemčine, kedy sa pri množnom čísle používa wurde(s prehláskou, ale nemám takú klávesnicu) a infinitív daného slovesa. Takže: REITEN,…

Janka H.

Preklad

Dobrý deň,vedel by mi niekto preložiť slovo Klasenfeste a určiť člen?