Zuzana Š.

Zuzana Š.

Odpovedá do 13 hodín, na 50% správ
50% 13 hod

Zuzana Š.

Doučovanie francúzštiny cez skype, od začiatočníkov až po veľmi pokročilých.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte, som absolventkou francúzskej filológie na Karlovej Univerzite v Prahe. Pred dvomi rokmi som si spravila certifikát DALF C1 z francúzštiny a naďalej som s ňou v každodennom styku. Doučujem ľudí od úplnych začiatočníkov, ktorým treba pomôcť začať, pretože viem aké je ťažké sa naučiť výslovnosť a základy, od ktorých sa potom človek odrazí. Môžem vám pomôcť s komunikáciou prípadne s písanou francúzštinou, všetko záleží na dohode. Francúzština je krásny a nie až tak náročný jazyk, keď sa jej človek venuje aspoň pár krát do týždňa. Budem sa tešiť na každého, kto sa rozhodne práve pre mňa.
Budem sa tešiť, ak si vyberiete práve mňa :)

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Martina V.

Martina V.

Neoverená referencia

Zuzka je úžasná a veľmi trpezlivá vyučujúca :) Z francúzštiny som nevedela absolútne nič a už po pár lekciách so Zuzkou sa dostávam do základov a hlavne začínam rozumieť "logike" francúzskeho jazyka. Hodiny sú super, Zuzka teóriu vysvetľuje zrozumiteľne a zároveň aj priamo na príkladoch, cvičeniach a iných úlohách (aj domácich, čo veľmi oceňujem). Trpezlivo opravuje výslovnosť, celkovo je veľmi precízna. Vrelo odporúčam :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krásne :)

Peter M.

Peter M.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam tým, ktorý hľadajú aj hovorenú francúzštinu a informácie zo súčasného francúzska. Zuzana vie hlavne veľmi umne selektovať ktoré aspekty jazyka resp. gramatiky sú v praktických situáciách nevyhnutné, čo hlavne na úvod spoznávania jazyka je ohromnou pomocou.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem.

Zuzana

Zuzana

Neoverená referencia

Hodiny so Zuzkou sú radosť. Je veľmi trpezlivá, flexibilná, precízna pri gramatike a opravovaní chýb priamo v reči, vysvetľuje ľahko a zaujímavo. Hodiny majú štruktúru a vie ich presne nastaviť podľa toho, čo študent potrebuje. Rozhodne odporúčam nielen pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilejších.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za recenziu, veľmi si to vážim.

Lenka T.

Lenka T.

Neoverená referencia

Zuzka je veľmi šikovná lektorka, vždy pripravená na hodinu, s veľkou ochotou pomôcť a všetko vysvetliť. Fakt profesionálny prístup, odporúčam :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Leni :)

Juraj

Juraj

Neoverená referencia

Zuzana rolu ucitela zvlada bravurne, velmi profesionalne a s citom pre klientovu potrebu. Velmi rychlo mi pomohla zorientovat v zakladoch Fra jazyka a uz po 7 lekciach som bol schopny sa v zaklade dorozumiet na (biznis) stretnutiach v Parizi a pouzivat par desiatok zakladnych fraz/viet. Plne odporucam. Juraj Ulehla , CEO Voltie

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem, vážim si to.

Fotky a certifikáty