David R.

David R.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod
Prijíma študentov

David R.

Prijíma študentov

Doucovanie anglickeho jazyka

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Po strednej skole som studoval anglicky jazyk v Amerike (New York). Neskor pracoval v Anglicku (Londyn) a nakoniec popri praci studoval vysoku skolu v Australii (Sydney).
Ucil som vo viacerych jazykovych skolach na Slovensku, skupiny i jednotlivcov.
Mam skusenosti s pripravami na reparaty, maturity, pohovory. Samozrejme vyucujem aj vseobecnu anglictinu, osobne i online.
Dakujem

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Dávid H.

Dávid H.

1 odučená lekcia

Odporúčam Dávida ako lektora pre každého, kto má chuť sa zlepšiť v Anglickom jazyku. Super individuálny a profesionálny prístup pre každého bez ohľadu na vek. Angličtina ho viac ako len baví ale má naozaj zanietenie pre tento jazyk. Taktiež dokáže v Angličtine pripraviť človeka na každú životnú situáciu. Ak sa bojíš komunikovať v cudzom jazyku s týmto lektorom to hravo prelomíš. Netreba váhať a vyskúšať jeho štýl výučby!!

Jaroslav B.

Jaroslav B.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam doučovanie angličtiny práve s Dávidom. Jeho individuálny a priateľský prístup, možnosť doučovania osobne alebo online a praktické objasnenie gramatiky mi už po pár lekciách pomohli nadobudnúť sebavedomie pri komunikácii. Ak sa pripravujete na pohovor do zamestnania, chystáte sa cestovať alebo zvládnuť písomku, určite ho kontaktujte.

Jana D.

Jana D.

Neoverená referencia

David vie velmi dobre vysvetlit gramatiku, na jednoduchych a praktickych prikladoch. Takysto konverzacne temy su zaujimave a vzdy ich prisposobi temam, ktore by sa mi mohli hodit v beznom zivote. Za mna velka spokojnost.

Michal S.

Michal S.

Neoverená referencia

Max. odporúčam. Nielenže som sa vďaka jeho ľudskému prístupu, jednoduchému vystvetľovaniu a praktickým cvičeniam dokázal za krátky čas zlepšiť moju angličtinu z dávnych školských čias, ale pomohol mi s prípravou na prac. pohovor, ktorý som vďaka intenzívnym doučovaniam zvládol. Hodiny boli nielen náučné ale i zábavné a tak sa medzi nami vďaka konverzácii čoskoro vytvorilo aj priateľské puto. Určite ak čas dovolí budem s hodinami pokračovať. Ďakujem.

Viktória U.

Viktória U.

Neoverená referencia

Odporúčam. Zrozumiteľne, jednoducho a prakticky vysvetlené učivo, jednoduché vysvetlenie gramatiky, úspešné pripravenie na písomky.