Silvia V.

Silvia V.

Odpovedá do 11 hodín, na 40% správ
40% 11 hod

Silvia V.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: víkend
Preferované časy: víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý deň, ponúkam kvalitný individuálny rýchlokurz Nemeckého jazyka pre - Opatrovateľky a začiatočníkov.
Výučba - momentálne len cez víkend, ďakujem za pochopenie

aj cez SKYPE (Viber, Messenger, WhatsApp..) len cez vikend

Pôsobila som cez 21 rokov Rakúsku, mám jazykový diplom z NJ úroveň C1-C2. Pôsobila som ako lektora na jazykovej škole. Mám 25 ročnú prax.
(Kontaktujte ma prosím len v prípade seriózneho záujmu) o minimálne jednu platenú hodinu, pre nás lektorov je reakcia na vašu požiadavku touto webovou stránkou spoplatnená.

Referencie (98)

+ Pridať referenciu
Deleted-157e6b D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Pani Bajzáthová je veľmi milá osoba a skvelá lektorka. Kurz nemčiny, ktorý som absolvovala mi určite pomohol. Na čase výučby sme sa stále vedeli dohodnúť. Môžem len odporúčať. Ďakujem :)

Pavel M.

Pavel M.

Neoverená referencia

P. Bajzátová patrí medzi učiteľkami, ktorí vedia odovzdať svoje vedomosti svojim študentom. Existujú učitelia, profesori, ktorí sú veľmi múdry, ale nevedia svoje vedomosti previesť na svojich žiakov, študentov. No naša lektorka je jedna tých správnych, ktorá svoje vedomosti priamo nasaje do svojich žiakov. A za to jej veľmi pekne ďakujem.

Milada M.

Milada M.

Neoverená referencia

Ďakujem, že som mohla byť v kurze NJ s p. Bajzátovou, vrelo odporúčam. Naštartovalo ma to na dalšie štúdium NJ a verím, že to v budúcnosti využijem.

Danka H.

Danka H.

Neoverená referencia

výborný štart, nakopnutie pre začiatočníkov, neoceniteľné rady a skúsenosti, hlavne ako sa neučiť:) Učivo bolo síce nahustené, nemčina je ťažká, ale lektorka to bravúrne zvládla. Vďaka výbornej atmosfére a neoceniteľným radám som dostala chuť fakt sa tú nemčinu naučiť:)

Iveta R.

Iveta R.

Neoverená referencia

Vrelo odporucam vsetkym zaujemcom o kurz nemeckeho jazyka Silviu!

Fotky a certifikáty