Maroš J.

Maroš J.

Odpovedá do 6 hodín, na 100% správ
100% 6 hod
Prijíma študentov

Maroš J.

Prijíma študentov

Vyučujem bicie s osobným a profesionálnym prístupom.

Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Bicím sa venujem už 20 rokov. Začínal som na základnej umeleckej škole a pokračoval na Cirkevnom konzervatóriu v Bratislave. Po 3 rokoch strávených na pôde tejto školy som za hudobným vzdelaním vycestoval do Kalifornie. V roku 2013 som úspešne zavŕšil štúdium na Musicians Institute (MI).
Od toho istého roku som sa začal venovať výučbe bicích, kde mi k vytvoreniu vlastnej inštruktorskej identity výrazne pomohla Musicians Institute. Mam za sebou skúsenosti s vedením lekcií pre rôzne národnosti či vekové kategórie.
Mojou metódou sa snažim priblížiť bližšie ku žiakovi a vysvetliť mu dané témy jayzkom jemu najbližším.
Dôraz kladiem na rytmické cítenie, timeing, muzikálnosť a techniku. Svojím žiakom však dávam dostatok priestoru na to, aby sa po zvládnutí základov a pomocou osvojeného učiva dokázali slobodne hudobne vyjadrovať.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (27)

+ Pridať referenciu
Stanislav Z.

Stanislav Z.

Neoverená referencia

K Marošovi som začal chodiť na lekcie ako pokročilý hráč na bicie, jeho osobný a profesionálny prístup sa prejavil hneď v prvých hodinách. Pomohol mi identifikovať a pomenovať miesta, ktoré mi pri hraní robia problémy, nájsť vhodné prístupy ako ich zlepšovať, ako cvičiť potrebné zručnosti, od techniky hry až po aranžovanie bicích partov v skladbách. Som veľmi spokojný a vrele odporúčam!

Kamil A.

Kamil A.

Neoverená referencia

K Marošovi chodím už skoro rok chcel som sa naučiť jeden song aby som ho mohol zahrať na svojej svadbe a naučil som sa asi 5 :) Musím povedať, že je skutočný profesionál. Jeho prístup je jednak profesionálny a zodpovedný ale zároveň kamarátsky takže ma hodiny bavia.

Marián Č.

Marián Č.

Neoverená referencia

K Marošovi som začal chodiť cca pred pol rokom a vidím na sebe veľký progres. Od prvej minúty ako som vkročil k nemu do učebne, sme si absolútne sadli. Profesionalita, ľudský prístup, lekcie sú prispôsobené vašim schopnostiam ale aj cieľom. Vždy si prejdeme, kde sú chyby a ako ich odstrániť, hodiny sú perfektne vyvážené: teória , cvičenia a samozrejme skladby. Po každej lekcii odchádzam so skvelým pocitom.

Andrej G.

Andrej G.

Neoverená referencia

Maroš učí môjho syna od 6 rokov, aktuálne už 1 a pol roka. Taký prístup ako zvolil, som nevidel u žiadneho iného učiteľa. Veľmi priateľský a motivujúci. Syn sa na každú hodinu teší. Je vidieť pokrok každou ďalšou lekciou. Odporúčam. Ukážku ako a čo ho dokázal naučiť nájdete na linke: https://www.youtube.com/channel/UCPxKjcO4kNpHLs5EDRTeBig

Zuzana D.

Zuzana D.

Neoverená referencia

Maros je skvely ucitel. Ma vyborny pristup k detom. Syn sa k nemu stale tesil. Ak hladate ucitela bicich v Bratislave, urcite nevahajte a kontaktujte Marosa. Urcite odporucame!

Fotky a certifikáty