Natalia G.

Natalia G.

Odpovedá do 4 hodín, na 70% správ
70% 4 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Natalia G.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

rustina je moj materinsky jazyk🙌☀️🕊️

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Vyučujem RUSKY JAZYK jednotlivcov a skupiny. preferujem firemne kurzy.(referencie: Transpetrol, Minerfin, Bitumat, Eximbanka, Hubhub, LTE, SPaP, Adient, Peterka&Partners a ine). spolupracujem s jazykovymi skolami Celebrio, Elite, IH of Bratislava (IHB). Ruština je môj materinský jazyk. Mám vysokoškolské pedagogické a ekonomické vzdelanie. (Petrohradska ekonomicka uvinerzita, EU Dolnozemska Bratislava, DPŠ) S výučbou ruštiny mam 18 ročnu skúsenost. Ponukam možnosť výučby ruštiny cudzincov nehovoriacich po slovensky prostredníctvom anglického jazyka. Vyučujem taktiež online. Zelam uspechov :) Natalia Gehriova

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

20 € / 60 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Monika V.

Monika V.

Neoverená referencia

Vynikajúca lektorka, bezproblémová komunikácia, dynamická výuka, každá minúta naplno využitá, pedagogický talent, trpezlivosť. Natália je vždy pripravená na ďalšiu lekciu, je presná, nestráca čas, vysvetlí nielen gramatiku, ale aj ako si zapamätáte slovné spojenia, používa množstvo príkladov a výrazov z obchodnej terminológie v kontexte, ktorý vie prispôsobiť Vaším požiadavkám. Nudiť sa rozhodne nebudete:) a že budete robiť rýchle pokroky, je s Natáliou isté. Vrele odporúčam, TOP lektorka.

Kamil

Kamil

Neoverená referencia

Velmi zodpovedny pristup, ocenujem predovsetkym jej zanietenost pre svoju pracu. Pre mna klucova osoba, lepsie povedane osobnost mojho studia ruskeho jazyka. Velmi vysoka uroven! Mozem len odporucit, TOP ucitel!