Michal B.

Michal B.

Odpovedá do 29 hodín, na 60% správ
60% 29 hod
Prijíma študentov

Michal B.

Prijíma študentov

Úplne super mega ultra najviac epic individuálne doučovanie kresby, animácie a ilustrácie v Bratislave :)

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

momentálne som trochu časovo vyťažený tak ma kontaktuje len keď je to nevyhnutné, na akútne prípady si čas skúsim, nájsť

Mám za sebou vysokú školu animovanej tvorby v Zlíne na Univerzite Tomáše Bati. Venujem sa predovšetkým kresbe, ilustrácií, animácií. No nemám problém pomôcť pripraviť hocikoho na vysokú umeleckú, umelecko technickú školu alebo strednú školu. Prípadne rozvinúť cit a chuť pre kresbu, maľbu prípadne modelovanie. Naučím kopec základov trikov pri kreslení, vysvetlím ako vnímať svetlo tieň, objekty tvary línie. Pomôžem každému koho kresba baví. Dôležité je aby si to človek užíval a mal chuť sa učiť. Prvá hodina je vždy zoznamovacia, pri doučovaní nikoho nenútim a kreslím s ním.

Hodiny vždy nastavujem Individuálnym potrebám študenta :) hlavne nech je sranda. Hodiny sú v sprievode dobrej hudby a čaju. :)

Ak máte záujem o komiks, ilustrácie alebo kresbu len tak z vlastnej predstavivosti a fantázie neváhajte ma kontaktovať

Možnosť dlhodobého štúdia animovanej tvorby od základov po tvorbu autorksých filmov.

Možnosť učenia aj čisto Digitálnou formou na tablete Cintiq Wacom.

Tu sú možnosti čo môžete skúsiť: Animácia bábková, plastelínová, ručnekreslená papier, ručne kreslená digitálna, Kresba zátišia, Základy modelovania v 3DS max, Ručná výroba bábok pre animáciu, Perspektívne kreslenie, ilustrovanie digitál alebo papier, kresba komiksu.

Ak je niekomu príjemnejšie doučovanie v skupine alebo s kamarátom nieje to problém, doprovod za hodinu neplatí. ;)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Marianna

Marianna

Neoverená referencia

Neodporúčam, pri dohadovaní podmienok o indiv.príprave pozabudol, že si bude robiť skupinky v jeden čas, odporúčal zoznam pomôcok, čo je potrebné nakúpiť, prerušil stretnutia troch mesiacoch a dvoch urgenciách odpovedal, že nebude doučko pokračovať.

Odpoveď doučovatela:

Bol by som rád keby hodnotenia na doučovanie nechávali tí, ktorí sa aspoň jedného celého sedenia osobne zúčastnili. Žial v tomto prípade to tak nieje, kedže s vašou dcérou neprebehlo ani jedno plnohodnotné sedenie a z dôvodu jej neslušného správania, som so rozhodol že ani pokračovať nebudeme. Doučovanie bolo prerušené ešte pred sviatkami v Decembri a ozvali ste sa mi až o 3 mesiace neskôr, na čo som reagoval jednoducho že už v doučovaní u mňa nebude možné pokračovať. Urgenciou by som to určite nenazval. Toto doučovanie prebieha na individuálnej báze, kedy ku každému žiakovi pristupujem osobitne s prihliadaním na jeho individuálne potreby a tempo, od začioatku až po koniec doučovania riešim zadania a cvičenia s každým osobitne! Na rozdiel od skupinových sedení, kde sa vysvetluje všetko zadanie aj postup hromadne a nieje čas na riadne individalne vedenie, keďže učiteľ musí dohliadať na väčšie množstvo ľudí. Problém u vás nastal keď si žiak z predošlej hodiny dokončoval v atelíéri kresbu a vaša dcéra odmietla sedieť v rovnakiej miestnosti len preto že citujem “chlapec sa jej nepáčil” Ak by niekto mal záujem o čisto osobné hodiny, s tým že v ateliéri sa nesmie nachádzať žiadná iná osoba, nieje to problém ale musí dané požiadavky dohodnúť slušne! Ideálne pred, alebo po sedení s ktorým nebol spokojný. Napriek tomu že sa snažím o to aby hodiny prebiehali osamote, sa môže stať že sa hopdiny prekrývajú a to obvykle v čase keď si žiak z predošlej hodiny potrebuje dokončiť kresbu a nevyžaduje sústavné vedeie. Aj keď sa snažím aby sa hodiny neprekrývali, neviem vždy garantovať minimálnu cenu na hodinu a prázdny ateliér! Súkromné hodiny kresby nestoja nikde 15 EUR. čo sa týka pomôcok, na začiatku každého doučovania odporúčam nakúpiť úplne základné kresebné pomôcky a v tomto prípade som navrhol že ich bezproblému odkúpim, ak by už pre ne nebolo využitie, napriek tomu je to tu spomenuté, čomu nerozumiem.

Adam D.

Adam D.

Neoverená referencia

Najlepšie hodiny kresby aké som zažil. Michal pracuje s každým individuálne, je schopný viesť študenta konštruktívne tak, aby u neho vybudoval potrebné schopnosti na dosiahnutie daných cieľov. V ateliéri je vždy dobrá atmosféra, Michal je veľmi priateľský, no nie na úkor užitočnej kritiky.

Lea Š.

Lea Š.

Neoverená referencia

Doučovanie je naozaj ultra mega super! Michal je skvelý učiteľ, vždy trpezlivý, ochotný a flexibilný plus hodiny vždy prisposoboval tomu čo som potrebovala. Chodila som k nemu ako prípravu na príjmačky na výšku, ktoré som vďaka tomu úspešne zvládla. Keďže som s kreslením začínala u neho naučil ma všetko od úplných základov kresby až po super rady a tipy ako vypracovať portfólio. Doučovanie bolo vždy pohodové ale aj motivačné. No proste skvelé urcite odporucam :))

Richard ́.

Richard ́.

Neoverená referencia

Zatiaľ mám s ním doučovanie len tri mesiace no už cítim veľký pokrok v kresbe. S Michalom sa dalo vždy ľahko dohodnúť a cez Messenger sme boli stále v kontakte, mohol mi radiť atď. Ja som sa snažil naučiť kresliť sám asi dva roky no na tomto doučovaní som sa naučil omnoho viac len za tri mesiace. Je to naozaj super mega ultra najviac PRO doučovanie.

Viktória B.

Viktória B.

Neoverená referencia

Doučovanie bolo veľmi príjemné, Michal bol zakaždým flexibilný a vždy sme sa vedeli dohodnúť. Mňa pripravoval na talentovky na VŠ a určite mi to značne pomohlo.

Fotky a certifikáty