Andrea S.

Andrea S.

Odpovedá do 23 hodín, na 40% správ
40% 23 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Andrea S.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Nemčinovo - Nemčina z praxe do praxe, bez zbytočných omáčok ;-) Profi slovensko-nemecký tím

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Dovoľte mi, aby som sa Vám predstavila. Volám sa Andrea Schulte a som autorkou a zakladateľkou projektu Nemčinovo, netradičného sveta nemeckého jazyka. Sme 2 v 1, Andrea a Franz-Josef, silný profesionálny nemecko-slovenský tím (rodený native hovorca + slovenský lektor C2).

Nie sme klasickí vyštudovaní učitelia-lektori. Preto k nemčine pristupujeme inak. Nie sme klasická jazyková škola, akú bežne poznáte a a ani ňou nechceme byť. Nevyučujeme klasickým spôsobom a ani to nechceme. My nemčinu neučíme, my nemčinou žijeme každý deň a naučíme vás to spolu s nami. S ľahkosťou a radosťou!

Poznáme celú cestu a "bolesti" k naučeniu sa nemčiny od jazykovej úrovne A0 po C2. Veľmi dôverne poznáme všetky problémy a strasti, s ktorými sa na nás naši klienti obracajú, vrátane absolútnej demotivácie a frustrácie, presvedčenia, že nemčina sa nedá naučiť.

Dovoľte nám presvedčiť Vás, že to môže byť inak, že to IDE aj inak. :-)

Okrem nemčiny u nás dostanete oveľa oveľa viac. Obrovskú dávku inšpirácie, motivácie a chuti. Naše know-how i mimo oblasti nemčiny. Nemčinu žijeme srdcom. S nemčinou vstávame, s nemčinou zaspávame. Každý deň. Máme za sebou vysokoškolské vzdelanie, certifikáty, bohaté skúsenosti so súkromným a firemným vyučovaním, vzdelávaním detí, mládeže i dospelých, prax i manažérske pôsobenie v rôznych oblastiach.

To najlepšie z nás Vám prinášame v Nemčinove. Nemčinu z praxe do praxe, nemčinu z reálneho života. Pre viac informácií navštívte naše Nemčinovo na webe alebo FB. V našej ponuke nájdete bohaté možnosti aj vzdelávania zdarma. O našej práci sa dozviete v záložke referencie.

Kvalifikácia:

Deutsches Sprachdiplom II. Stufe
Všeobecná štátna jazyková skúška C2
Goethe Zertifikat C2
Štátna jazyková skúška z odboru prekladateľstvo C2
Odborné minimum pre tlmočníkov a prekladateľov

Naše služby v oblasti nemeckého jazyka:

Vyučovanie
Doučovanie
Konverzácie
Preklady
Korektúry
Administratíva, korešpondencia
Obchodné zastúpenie

Je jedno, kde sa momentálne nachádzate, s nami sa môžete moderne a "k veci" učiť z ktoréhokoľvek kúta sveta.

Wir freuen uns auf unsere Zusammenarbeit!

Bis bald! :-)
Andrea & Franz-Josef

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Na skúšobnej lekcii sa vzájomne spoznáme a porozprávame, nastavíme najideálnejší spôsob vzdelávania ušitý presne na mieru Vašim potrebám a požiadavkám. Ohľadne termínu nás kontaktujte prosím cez správu.

Zadarmo / 20 min
Lekcia pre mládež do 18 rokov

Ohľadne termínu nás kontaktujte prosím cez správu.

20 € / 45 min
Lekcia pre dospelých

Ohľadne termínu nás kontaktujte prosím cez správu.

25 € / 45 min
Lekcia pre dospelých

Ohľadne termínu nás kontaktujte prosím cez správu.

30 € / 60 min
Lekcia pre mládež do 18 rokov

Ohľadne termínu nás kontaktujte prosím cez správu.

25 € / 60 min

Referencie (23)

+ Pridať referenciu
Anna A.

Anna A.

Neoverená referencia

Pani Schulte ako lektorka nemčiny je potvrdením motta: "Ak chceš iných zapáliť, musíš sám horieť." Na svojich hodinách vás postupne nakazí svojou láskou k nemčine a vy si zrazu uvedomíte, že sám začínate presviedčať svoje okolie o tom, že súčasná nemčina vôbec nie je taká suchá, ako sa to všeobecne tvrdí, ale že je to vlastne krásny jazyk.

Peter B.

Peter B.

Neoverená referencia

Pani Schulte je výborná lektorka, sústredila sa na moje slabiny, a pri sústavnom opravovaní som si postupne začal dávať pozor na správnu gramatiku. Vrelo odporúčam aj ďalším záujemcom.

Chantall

Chantall

Neoverená referencia

Pani Schulte je vysoko profesionálna, vynikajúca lektorka. Na hodinách nemčiny ste v príjemnom domácom prostredí, výučba prebieha prostredníctvom Skypu. Výučba je šitá na mieru, zodpovedá individuálnym potrebám žiaka. Pani Schulte je veľmi milá, ústretová, jej práca je precízna. Nemčina sa pre mňa stala obľúbeným jazykom a rada by som sa v nej zdokonaľovala i naďalej. Každému kto sa potrebuje naučiť, zdokonaliť prípadne pripraviť na skúšky z nemeckého jazyka pani Schullte je ta správna voľba, vrele odporúčam

Dávid R.

Dávid R.

Neoverená referencia

S výučbou nemeckého jazyka som bol veľmi spokojný, hodiny boli vždy pripravené na vysokej úrovni a prebiehali v príjemnej atmosfére. Obzvlášť oceňujem individuálny prístup a flexibilitu p. Schulte. Spoločné hodiny mi pomohli pri lepšej adaptácii v zahraničí a následne aj pri úspešnom absolvovaní pracovného pohovoru. Odporúčam každému, kto sa potrebuje zlepšiť, či už v gramatike, alebo konverzácii.

Tomáš

Tomáš

Neoverená referencia

Na pani Schulte som sa obrátil s tým, že by som potreboval, čo najrýchlejšie spraviť certifikát úrovne B2 v Goethe inštitúte. Za tri mesiace intenzívneho štúdia sa to podarilo. Páči sa mi spôsob, akým pani Schulte pracuje. Je trpezlivá, milá a zároveň veľmi precízna a profesionálna. Jej výučba je kvalitná, hodiny boli naplno využité a pani Schulte prispôsobí hodiny každému podľa jeho momentálnej jazykovej úrovne. Pani Schulte by som odporučil každému, kto sa potrebuje a chce zdokonaliť v nemčine.

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Andrea S.

Predložky v NEJ

Dobrý deň, nemáte nejaké cvičenia na túto Nemecku gramatiku aj so správnymi odpoveďami pre kontrolu? Píšem v pondelok test a chcem si precvičiť. Na internete som už hľadal. Krásny deň

Andrea S.

Predložky v nemčine - 3. pád, 4.pád, 3.+4. pád

Dobrý deň, nemáte niekto nejaké cvičenia na túto tému? Alebo nevedeli by ste mi vysvetliť, prosím, v skratke, kedy sa požíva čo? Ďakujem veľmi pekne.