Zuzana S.

Zuzana S.

Odpovedá v priemere do 9 hodín.
9 hod

Zuzana S.

Moderné a zábavné doučovanie angličtiny a nemčiny

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte,

Ponúkam doučovanie anglického a nemeckého jazyka. Momentálne som skončila piaty ročník odboru Cudzie jazyky a interkultúrna komunikácia - anglický a nemecký jazyk.

Mám úspešne ukončený bakalársky ako i magisterský stupeň štúdia, a takisto mám štátnu skúšku z oboch jazykov na úrovni C1. Doučím úrovne od A1-B2, pripravím na maturitu, či prijímacie skúšky.

Som ochotná vyhovieť požiadavkám klienta, či už ide o doučovanie klienta doma alebo vo firme. Od apríla 2014 vyučujem oba jazyky v jednom vzdelávacom centre v Bratislave, takže s vyučovaním jazyka mám už skúsenosti. Uprednostňujem aktívnu výučbu jazyka prostredníctvom konverzácii - snažím sa o to, aby sa klient nenudil, a stále si rozširoval svoju slovnú zásobu nielen memorizovaním slovíčok.

Počas svojho štúdia som strávila veľkú časť života v zahraničí. Viac než rok som strávila v Nemecku, kde som pracovala na projekte zameranom na kariérne poradenstvo pre mladých ľudí. Takisto som strávila pol roka v Škótsku, štyri mesiace v Amerike a rok na Novom Zélande, takže mám skúsenosti aj z anglicky hovoriacich krajín a s rôznymi dialektami.

V prípade záujmu a ďalších otázok ma môžte kontaktovať prostredníctvom emailu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Silvia K.

Silvia K.

Neoverená referencia

Zuzka je super!!! Mala som s nou doucovanie nemciny do prace a vedela mi vzdy vsetko vysvetlit po lopate, jednoducho, jej hodiny boli zabavne! Moja nemcina sa dost zlepsila a uz sa nebojim chodit do Nemecka na sluzobky. Dakujem :)

Miroslav S.

Miroslav S.

Neoverená referencia

So Zuzanou som mal doučovanie angličtiny pár mesiacov v roku 2018 a 2019. Môžem potvrdiť, že Zuzana bola na hodiny vždy pripravená, nikdy som sa nenudil, pretože sme konverzovali vždy na rôzne témy a hodiny boli rozvrhnuté vždy tak, že sme mali aj konverzácie, aj čo-to z gramatiky, aj počúvanie. Za mňa obrovská spokojnosť aj najmä preto, že sa vždy vedela prispôsobiť tomu, čo som chcel.

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Zuzana S.

anglický jazyk

dobrý deň vedel by mi nekton pomôcť s jedným cvičením z anglického jazyka ?

Zuzana S.

YES učebnica - masmédia

Dobrý deň, je tu prosím niekto, kto má prístup k YES a vedel by mi poslať testk masmédiam ? Lekcia 19. Ďakujem