Matej M.

Matej M.

Odpovedá do 31 hodín, na 56% správ
56% 31 hod
Prijíma študentov

Matej M.

Prijíma študentov

Skutočné konverzácie v Anglickom jazyku :)

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ahoj,

volám sa Matey a po anglicky rozprávam plynule. Od malička sa tomu venujem a teraz odovzdávam svoje poznatky a skúsenosti druhým. A to nie len z angličtiny.. som skúsený coach v oblasti sociálnej dynamiky a tréningu (fitness / fyzioterapia / thajský box). K angličtine ma priviedla mama, ktorá celý môj život pracuje ako učiteľka angličtiny. Ja som si od malička prekladal texty pesničiek a filmy aj hry som mal iba po anglicky.

Študoval som na 8-ročnom (bilingválnom) gymnáziu v Bratislave, Dúbravke - Bilíkova 24 a potom som tri roky študoval business malých a stredných podnikov na Vysokej Škole Ekonómie a Manažmentu verejnej správy v Bratislave. Semester štúdia som absolvoval v zahraničí - v Portugalsku, v Lisabone na prestížnej univerzite ISCAL. Medzičasom som pracoval na výletnej lodi a precestoval kus Európy.

Systém, ktorý používam na výučbu je osvedčený a pokladá sa za najefektívnejší a najpraktickejší. Klienti sú so mnou spokojní (najmä rodičia, ak ide o doučko ich ratolestí ) a vždy si vytvoríme nadmieru priateľský vzťah, čo je podľa mňa veľmi dôležité ako základ, respektíve odrazový mostík aby sme sa mohli baviť o všetkom bez nejakej trémy alebo hanby :)

Fotky a certifikáty