Valéria N.

Valéria N.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod
Prijíma študentov

Valéria N.

Prijíma študentov

Zvládni mikrobiológiu 🥼🧫🔬

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, volám sa Valika mám 30 rokov a momentálne pracujem ako laborantka. Chystáš sa na štúdium LVM? Chces zvládnuť zápočty a skúšky z mikrobiológie? Rada ti pomôžem, vysvetlím a pripravím ťa čo najlepšie na úspešné zvládnutie skúšok v tejto oblasti. Som mladá baba, ktorá má vysokoškolské časy úspešne za sebou a taktiež bohaté skúsenosti, ktoré som získavala na rôznych oddeleniach klinickej mikrobiológie či už ako praktikantka, počas letnej brigády a hlavne v mojom zamestnaní v mikrobiologickom laboratóriu. Tak neváhaj a kontaktuj ma. Teším sa na spoluprácu.🙂🧫🧬

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Bibiána P.

Bibiána P.

Neoverená referencia

Ak niekto potrebuje pomôcť v oblasti mikrobiológie, valiku odporúčam všetkými desiatimi. Je veľmi profesionálna, kreatívna, veľmi dobre vysvetlí a poradí. Všetko si s vami prejde do detailov.

Veronika H.

Veronika H.

Neoverená referencia

Valika je jeden obrovský profesionál. Dokáže splniť požiadavky aj úplnému puntickarovi a perfekcionalistovi a dokonca je ochotná prekročiť pre Vás aj svoju komfortnú zonu , len aby Vám pomohla. Prístup nadštandardný z jej strany a veľmi priatelsky ochota naučiť Vás je obrovská. Nepoznám lepšiu osobu, ktorá by Vám vedela lepšie pomôcť pri štúdiu než je ona a to som sama z daného oboru. Toto žieňa proste dostalo dar od Boha na mikrobiologiu :) ona s prehľadom dokaze za pár hodín take veci, kde by ste tápali niekoľko dni. Cena je veľmi prijateľná a priateľská. Valika Vám chce pomoct nie na vás zarobiť . Neľutujem ani € a volila by som si ju znova. Akonáhle počujem slovo mikrobiológie tak prvé co ma napadne a kde hľadať pomoc je práve Valika.

Nikoleta O.

Nikoleta O.

Neoverená referencia

Doucovanie urcite odporucam, vyborny pristup, flexibilita, ochota a material aj nad ramec preberaneho. A jej vysvetlenie z praktickeho hladiska vam rychlo pomoze pochopit nepochopitelnu teoriu preberanu v skole.

Eliška J.

Eliška J.

Neoverená referencia

Určite odporúčam! vďaka nej pochopíte aj nepochopitelný predmet akým je mikrobiologia. :)

Mária T.

Mária T.

Neoverená referencia

Valéria je užasný človek. Veľa vecí víborne vysvetlí a na hodiny pripravovuje aj pomocné materiali, čo mi bolo veľmi nápomocné pre zopakovanie aj zapametanie. Je veľmi trpezlivá a ochotná pomôcť aj na diaľku kedykoľvek treba. Odporúčam :)