Štefan K.

Štefan K.

Odpovedá do 22 hodín, na 80% správ
80% 22 hod

Štefan K.

Chémia na prijímačky na medicínu, biochémia na medicíne - žiadny problém!

Popis Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Som absolventom lekárskej fakulty UK v Bratislave. Dlhodobo sa venujem chémií a biochémií a laboratórnej medicíne. Rád Vám učivo vysvetlím tak, aby ste sa nemuseli učiť veci naspamäť :)

Doučujem chémiu na:
- prijímačky na medicínu (chémia)
- skúšku z Lekárskej chémie
- skúšku z Biochémie
- skúšku z Klinickej biochémie

Referencie (13)

+ Pridať referenciu
Sofia H.

Sofia H.

Neoverená referencia

Zaujímavo, kvalitne a milo vysvetlené učivo z chémie na prijímačky na medicínu :) ak chceš aj získať pozitívny vzťah k chémii, a ak máš pocit,že chémia na strednej škole nebola alebo nie je tvoj kamarát, tak po tomto doučku budeš chémiu určite mať rád :) Veľká vďaka ! :)

Sabina B.

Sabina B.

Neoverená referencia

Som studentkou mediciny a k tomu patri aj skuska z biochemie. Stredoskolska chemia ma bavila, ale s vysokoskolskou biochemiou som si nevedela poradit. Tak som sa obratila k Stefanovi s prosbou doucenia a vysvetlenia. Uprimne to bolo najlepsie rozhodnutie, nakolko teraz mam uz uspesne po skuske. Hodiny mi prebiehali velmi rychlo, boli zaujimave a vzdy k danej teme. Aj ked som niecomu neporozumela hned, snazil sa to vysvetlit sposobom aby som tomu pochopila. Stefan vedel podat biochemiu tak, ze som si ju dokonca oblubila. Je vidno, ze ho to bavi a rozumie sa do toho. Urcite odporucam :)

Peter S.

Peter S.

Neoverená referencia

Najlepší učiteľ chémie akého som kedy mal. Príjemné hodiny, všetko dôležité mi bolo vysvetlené. Veľmi milý a flexibilný prístup k vyučovaniu, na hodiny som sa vždy tešil. Odporúčam 100%

Eva B.

Eva B.

Neoverená referencia

Štefan by mal učiť niektorých učiteľov chémie ako sa ma chémia učiť. Jednoduchou a zrozumitelnou formou mi vysletlil to čomu som roky nerozumela. Jednoznačne mozem len odporučiť!

Stanislava Z.

Stanislava Z.

Neoverená referencia

Ak hľadáte niekoho, kto vám pomôže s prípravou na prijímacie pohovory či vysvetlí všetky nejasnosti, ste na správnej adrese :-) Vďaka Števovi som úspešne zvládla prijímačky na lekársku fakultu a v prípade, že budem mať počas štúdia problémy s chémiou, určite sa naňho rada obrátim:-)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Štefan K.

Kyselina metylpropanova

Dobry den...prosim vas je vzorec ch3ch(ch3)cooh vzorec pre kyselinu metylpropanovu?dakujem za pomoc

Štefan K.

hydroxidy - názvoslovie

čo sú hydroxidy? ako sa tvorí názvoslovie hydroxidov?