Lucia Č.

Lucia Č.

Odpovedá do 16 hodín, na 30% správ
30% 16 hod
Prijíma študentov

Lucia Č.

Prijíma študentov

Výučba nemeckého jazyka,spevu a hry na klavír

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj, nemecký jazyk s nemeckou literatúrou a hudobnú výchovu som vyštudovala na UK v Bratislave. Nemecky hovoríme aj doma a čo sa týka hudby som spevák, hudobník telom i dušou. Učím viac ako 15 rokov všetky úrovne nemčiny,úspešne som pripravila študentov na maturitu i pracovný pohovor. Rada Ťa presvedčím o tom, že vedieť po nemecky je výhodou a že naučiť sa rozprávať po nemecky je možné:) Popri nemčine sa venujem výučbe spevu a hre na klavír. Prvá testovacia hodina je zdarma.Výučba prebieha vo vlastnej učebni v Dunajskej Lužnej. Vediem one to one ale aj skupinové kurzy.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Milan G.

Milan G.

Neoverená referencia

Lucia je skvelá učiteľka klavira:) Jej výučba je štrukturovaná, prispôsobená individuálnym potrebám študentov a zároveň prístupná a zábavná. Jej znalosti a porozumenie hudbe sú veľmi hlboké. Je tiež veľmi inšpiratívna a vždy prináša nové nápady a repertoár, ktorý ma neustále výzve k rozširovaniu mojich hudobných schopností. Určite ju môžem odporučiť každému, kto má záujem hudobne napredovať;)

Dominika P.

Dominika P.

Neoverená referencia

Lucia bola mojou učiteľkou klavíra. Nie je to typická učiteľka, čo by žiakovi „klepla“ po prstoch, ak ich nedrží správne. Lucia učí spôsobom, ktorým motivuje svojich žiakov, aby sami chceli byť lepšími. To, že hudbu miluje, je z nej cítiť a ľahko toto nadšenie prenesie aj na Vás. Vie sa prispôsobiť žiakom, aj čo sa týka výberu skladieb, aj aktuálnej nálade – okrem svojej profesie učiteľky je podľa mňa aj dobrý psychológ. Vždy som sa u nej cítila dobre, ale najmä som z jej hodiny odchádzala plná energie a entuziazmu. Rovnako by som chcela vyzdvihnúť Luckinu profesionalitu, sama na sebe neustále pracuje a hľadá nové výzvy. Pre mňa veľmi inšpiratívny človek. Luci, ďakujem za všetko, čo som sa s tvojou pomocou naučila! :-)

Eva M.

Eva M.

Neoverená referencia

Lucia je najlepšia učitelka aka može byt. Môžem len odporučit každemu. Profesionalny, individualny pristup. Vždy pripravena, ochotná same pozitiva. Nevahajte, klavir či nemčina, je proste výborna učitelka. Môžem jej len ďakovať.

Andrej Š.

Andrej Š.

Neoverená referencia

Lucka má výborný prístup, je vždy perfektne pripravená na každú hodinu. Je to najlepšia lektorka nemeckého jazyka, akú sme doteraz mali. Do výučby dáva svoje srdce. Človeka vie skvele namotivovať. Na hodine sa ani minútu nenudíme a vždy sa na ňu tešíme. Bonusom je aj veľmi pekný priestor, kde výučba prebieha.

Martina K.

Martina K.

Neoverená referencia

Perfektna priprava na maturitnu skusku B2! Syn zmaturoval na jednotku bez problemov! Pani Lucia ma profesionalny pristup, syn tam chodil velmi rad! Odporucam!