Jana Z.

Jana Z.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod
Prijíma študentov

Jana Z.

Prijíma študentov

Deutsch für Erwachsene - Nemčina pre dospelých - do úrovne C2

Cena Od 21 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Chceš sa zdokonaliť v nemčine? Rada ti pomôžem. Počas 19 rokov, ktoré som strávila v Nemecku (v meste Köln), som sa intenzívne venovala nemčine. Okrem iných kvalifikácií, vlastním Goethe-Zertifikat C2 a Všeobecnú štátnu skúšku C1.

Neposkytujem len jazykovú výučbu, ale tiež ťa zoznámim s kultúrou, zvykmi a zaujímavosťami, ktoré ti žiadna kniha neposkytne. Moja výučba je prispôsobená tvojim potrebám a prebieha výlučne v nemčine. Ak si mal doteraz obavy z komunikácie v tomto jazyku, po niekoľkých hodinách sa budeš rozprávať bez problémov, ani sa nenazdáš ako to prebehlo.

Pripravím ťa na Goethe Certifikát A1-C1, štátnice alebo na pracovný pohovor v zahraničí.

Viac informácií nájdeš na mojej webovej stránke "sprachup.com"

Typy lekcií

Štandardná lekcia

21 € / 60 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Laura Ž.

Laura Ž.

Neoverená referencia

Počas môjho štúdia nemeckého jazyka som mala viacero doručovateľov, ale Janka bola najlepšia zo všetkých. Spolu sme sa pripravovali na štátnu jazykovú skúšku C1. Hodiny sa mi veľmi páčili, pretože Janka má veľmi veľa zaujímavých materiálov s ktorými pracuje a pozná veľmi dobre väčšinu výrazov v nemčine, nakoľko žila niekoľko rokov v Nemecku. Veľa ľudí si pri príprave na štátne skúšky predstaví nekonečné učenie sa teórie na otázky z reálií. Avšak naše hodiny s Janou boli úplné iné. Ku každej téme vie nájsť zaujímavé podklady a videá, takže aj nezáživné učenie je zábava :) Pozná metódy ako dôsledne zlepšiť písomný i ústny prejav v nemčine, takže či už potrebujte vylepšiť jedno alebo druhé Janku ako doručovateľku vrelo odporúčam. Hodiny vedie organizovane a je časovo flexibilná, čo mne popri mojej práci veľmi vyhovovalo. V Janke som našla nie len výbornú doručovateľku, ale aj dobrú kamarátku , s ktorou sa dá porozprávať na každú tému. Takže milí záujemcovia, ak chcete aby bolo pre vás učenie jazyka príjemné, motivujúce a zároveň efektívne neváhajte Janku kontaktovať :) Laura

Katarina R.

Katarina R.

Neoverená referencia

Janku môžem len odporúčať, je profesionálna, milá a vždy s dobrou náladou. S ňou sú hodiny nemčiny hravé, zaujímavé a samozrejme vedené v nemčine. Okrem klasického učenia z kníh poskytne rôzne materiály k učivu z rôznych tém, čím je hodina viac zaujímavá. Taktiež není problém dohodnúť sa na čase výučby. Som maximálne spokojná :)

Denisa S.

Denisa S.

Neoverená referencia

Janka mi sadla nie len ako učitelka,ale aj ako človek. Milá, príjemná, veselá. Som skôr žiak,ktorého treba do učenia tlačiť,ale s Jankou je pre mňa aj táto nepríjemna činnosť zábavou.Teším sa na každú hodinu. Odporúčam ❤

Marcel S.

Marcel S.

Neoverená referencia

Janka je skvelá doučovateľka, ktorej hodiny sú zaujímavé a každému ušité na mieru. Nemčina s ňou mi ukázala, že jazyk nemusí byť len drina ale aj zábava. Má super prístup a veľmi mi pomohla s moju komunikáciou v cudzom jazyku. Určite ju všetkým odporúčam.

Jozef T.

Jozef T.

Neoverená referencia

Volám sa Jozef a musím konštatovať že príprava na hodinu ,učiteľské schopnosti a aj prístup je vynikajúci . Doučuje ma po večeroch a v prípade potreby ak niečo neviem tak bez problémov sa dokážeme vrátiť k učivu alebo podľa potreby aj učivo prispôsobí.Ja som veľmi spokojný aj s cenou aj z učivom.