Bea M.

Bea M.

Odpovedá do 48 hodín, na 90% správ
90% 48 hod+
Prijíma študentov

Bea M.

Prijíma študentov

K španielčine srdcom

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  11 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 11 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj. Doučím španielčinu, bežne v Košiciach, no aktuálne uprednostňujem online. Doučujem od začiatočníkov po pokročilých, a tiež ľudí, ktorí sa niekedy učili no bolo to už dávno alebo nie veľmi systematické. Pomáham "sa rozrozprávať", no tiež obohatiť slovnú zásobu.
Na španielčinu mám aj štátnu skúšku, či titul Bachillerato, no aj tak najviac ma naučila "škola života". Študovala som v Španielsku odbor Španielčina (Filología Hispánica). A aktuálne sa venujem štúdiu výučba španielčiny ako cudzieho jazyka na španielskej univerzite na diaľku.

Teším sa na Vás!

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Nezáväzná ukážková hodina.

9 € / 30 min
Štandardná lekcia

19 € / 45 min
Španielčina “Dvaja v tom”

Špeciálna valentínska ponuka (nie len pre páry). Pestovať a zlepšovať vzťah sa dá aj spoločným učením. Možnosť predplatiť si viac hodín za zvýhodnenú cenu.

27 € / 45 min
Španielčina “Rozviaž si jazyk”

Koverzačná polhodina pre zlepšenie komunikačnej schopnosti.

11 € / 30 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Erika S.

Erika S.

Neoverená referencia

Bea je milá a ústretová. Vyučovanie s ňou zbehne ako voda. Zrozumiteľne vysvetlí učivo.

Alisa K.

Alisa K.

Neoverená referencia

S Bea som sa začala učiť španielčinu úplne od začiatkov. Je vždy usmiata, veľmi príjemná, milá a trpezlivá. Bea je vždy pripravená k našej hodine, na začiatku každej hodiny jasne definuje čomu sa ideme venovať a na jej konci zhrnie čo sa nám podarilo prebrať. Na moju požiadavku mi Bea dáva domáce úlohy na precvičovanie nového učiva. Veľmi oceňujem tento prístup. Je flexibilná a vždy nájde nejaký náhradný termín, ktorý vyhovuje nám obom. Bea učí španielčinu aj moju 14 ročnú dcéru a môžem povedať, že ma výborný prístup k vyučovaniu nie len dospelých, ale aj detí.

Tomas B.

Tomas B.

Neoverená referencia

Bea je veľmi milá a priateľská lektorka. Môžem povedať že som bol s ňou veľmi spokojný. Veľmi sa mi páči že doučuje hravou formou, vždy je pripravená na každú hodinu a Španielčinu má v maličkú. Vrelo doporučujem Beu. Je to Naj lektorka Španielciny. ;)

Ivana S.

Ivana S.

Neoverená referencia

Bea je naozaj skvelá doučovanteľka. Mala som s ňou hodiny konverzácie, aby som si počas korony doma udržala úroveň španielčiny a zároveň vedela plynule hovoriť a reagovaťˇ. Na každú hodinu mala Bea pripravené otázky, ktoré boli vždy zaujímavé a k niektorým témam si pripravila aj zaujímavosti. Hodiny mi vždy utiekli. Môžem len doporučiť. :)

Adriána P.

Adriána P.

Neoverená referencia

Bejka je veľmi dobrá priateľská, avšak doučovanie berie seriózne a tak ako by ste od svojho doučovateľa očakávali. Je prispôsobivá čo sa týka hodín, dá sa s ňou dohodnúť. Takisto sa vedela v pohode prispôsobiť mojej úrovni jazyka. Kontaktovala som ju ako začiatočníčka a nemala problém byť pri mne trpezlivá a snažiť sa mi veci dôkladne vysvetliť. Na hodiny som sa tešila a nestresovala som, pretože nemám rada keď som pod tlakom a veľmi autoritatívnym prístupom. Chcela som čo najlepšie rozšíriť slovnú zásobu a Bejka hodiny zamerala na slovnú zásobu ako som si priala. Cítim veľký pokrok, takže Bejku ako doučovateľku vrelo odporúčam ! :))