Milada C.

Milada C.

Odpovedá do 1 hodiny, na 30% správ
30% 1 hod

Milada C.

Doučovanie nemčiny online pre serióznych záujemcov

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Nemčinu učím už zopár rokov, možno nie tak dlho, ako niektorí moji kolegovia, veľmi ma to však baví. Viac ako jedno desaťročie som pracovala v nemeckej firme a s nemčinou som bola v každodennom kontakte. Pracujem aj ako prekladateľka a mám štátnu jazykovú skúšku pre odbor prekladateľský, level C2.

Mojou cieľovou skupinou boli predovšetkým študenti, ktorí pracovali v nemecky hovoriacich firmách. "Doba covidová" nás však všetkých postavila pred nové výzvy a online vyučovanie sa stalo nevyhnutnosťou. Istý čas trvalo, kým som si pripravila materiály na dištančnú výučbu a našla spôsob, aby to bolo pre študenta prínosné a zaujímavé. Študentom svoj štýl výučby nevnucujem, prispôsobujem sa požiadavkám.

Okrem výučby pripravujem na pracovné pohovory, prekladám životopisy a pod.

10 €/60 min – doučovanie pre študentov, ktorí majú nemčinu v škole (objasnenie a utvrdenie daného učiva, nie samostatná a systematická výučba alebo len konverzačné hodiny)

9 €/45 min
12 €/60 min

15 €/60 min - len konverzačné hodiny s prípravou na témy, ktoré sú pre študenta
zaujímavé

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Emilia M.

Emilia M.

Neoverená referencia

Pani učiteľka perfektná , doučuje nemčinu moju dcéru ( 14 r. gymnazistka ) a sme obe nadšené . Konečne sa dcéra prestáva nemčiny báť .

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne a som rada, že ste spokojné :-)

Lubos S.

Lubos S.

Neoverená referencia

Milada ma doučuje nemčinu už niekoľko mesiacov. S jej doučovaním som veľmi spokojný, takže som veľmi rád, že som ju tu našiel. Je vždy presná, ešte nikdy som na ňu nečakal ani minútu. Na hodiny je vždy perfektne pripravená, jej materiály sú kvalitne prepracované, veľmi precízne a vyčerpávajúce danú tému do detailov. Jej spôsob výučby je pre mňa veľmi zaujímavý a dokáže veľmi inšpirovať k naučeniu jazyka. Keby som si vyberal doučovateľku nemčiny, vybral by som si zase Miladu :) Ďakujem za super hodiny! Miladu môžem každému, kto sa chce naučiť nemčinu, len odporúčať. Luboš