Martin K. Overená identita

Martin K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Martin K.

Prijíma študentov

Jazyky poriadne s profesionálnym lektorom online

  • 5/5 (hodnotili 4 študenti)
  • 26 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Mám niekoľkoročnú prax, skúsenosti zo zahraničia, štátnice a certifikáty. Poskytujem komplexné kurzy. Vyučovaním cudzích jazykov sa naplno živím od roku 2018. Som k dispozícii denne od 7.00 do 19.00 hod.

▷ Prvé stretnutie – úvodná nezáväzná konzultácia je BEZPLATNÁ.
𝗥𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃𝘂𝗷𝗲𝘁𝗲 𝘀𝗶 𝗮𝗷 𝗽𝗿𝗶𝗮𝗺𝗼 𝗰𝗲𝘇: 🇯​​🇦​​🇿​​🇾​​🇰​​🇾​​🇵​​🇴​​🇷​​🇮​​🇦​​🇩​​🇳​​🇪​ ​🇸​​🇰​

VZDELANIE A PRAX

▷ Som absolventom Fakulty medzinárodných vzťahov v odbore Hospodárska diplomacia, vďaka čomu dokážem na odbornej úrovni komunikovať v niekoľkých cudzích jazykoch. Mám štátnice na úrovni C2 (EUBA) a certifikáty na úrovni C1 (CAE, Goethe, YKI atď.).

▷ Mal som možnosť absolvovať kurzy v Európe aj Ázii, preto mám prehľad, ako sa vyučuje nielen u nás, ale aj v zahraničných inštitútoch či na univerzitách v cudzine. Zároveň žijem v Estónsku, ktoré má jeden z najlepších vzdelávacích systémov na svete – všetky nadobudnuté poznatky zužitkúvam pri výučbe svojich študentov.

▷ Pripravoval som ľudí z rôznych pracovných oblastí od gastra cez opatrovateľstvo až po medicínu, manažment či divadlo, ale aj študentov stredných a vysokých škôl. Svojim študentom tvorím kurz na mieru a pri vytrvalej a dlhodobej spolupráci ich dokážem doviesť k nadpriemerným výsledkom.

KURZ SO MNOU

▷ Ponúkam poriadne kurzy zamerané na všestranné zvládnutie jazyka: na rozprávanie, čítanie, písanie, gramatiku, počúvanie a výslovnosť.

Študenti majú v rámci ONLINE KURZU k dispozícii:
✔ vlastné konto študenta so všetkými materiálmi a termínmi hodín pokope
✔ pravidelne aktualizovaný rezervačný systém (bez nutnosti prihlasovania sa)
✔ spätná väzba taktiež vo forme opravy domácich úloh s vysvetlením
✔ potvrdenie o absolvovaní kurzu s vyznačenou úrovňou (na požiadanie)
✔ možnosť platby prevodom aj kartou

CENY BALÍČKOV:

Obľúbené u dlhodobých študentov: 13x 60 min. (299 €)
Obľúbené u nových študentov: 10x 45 min. (180 €)

Uvedené ceny sú aktuálne pre individuálne kurzy, t. j. súkromné hodiny pre jedného.

Typy lekcií

Štandardná hodina

20 € / 45 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Adam T.

Adam T.

5 odučených lekcií

Vždy pripravený, profesionálny, neskutočne sčítaný a napriek tomu skromný lektor. Kým som nenatrafil na Martina, v nemčine som dlhodobo stagnoval, aj keď som si dával stovky konverzácií s Nemcami. Martin mi vyšiel v ústrety s konverzáciou, pričom pridával postupne gramatiku a trpezlivo vysvetľoval chyby, až som pochopil, že mi v učení chýbal práve systém. Hodiny sú zostavené na mieru, sú dosť rôznorodé a pútavé. Vždy mi je ľúto, že už končíme. Martin mi sadol ako profesionálne, tak aj osobnostne. Hodiny s Martinom sú najlepšie investované peniaze do vzdelávania v nemeckom jazyku. Vielen Dank für deine Geduld und wir sehen uns bald wieder!

Jana S.

Jana S.

1 odučená lekcia

Na Martina som natrafila pri hľadaní kurzu nórčiny pre pokročilých ešte v roku 2018. Keď som prednedávnom objavila, že vyučuje holandčinu, o to viac som sa na ňu tešila. Martinove hodiny sú systematické, venujeme sa chvíľu každej časti jazyka, preto zbehnú naozaj rýchlo. Keď mám nejaké otázky, dokáže pohotovo zareagovať a dať mi fundovanú odpoveď. Páči sa mi, že mi zakaždým opraví úlohu a povie, ako to má byť správne. Najradšej mám vety na preklad, ktoré sú občas srandovné, ale hlavne si precvičím nové slovíčka. Keďže som kedysi sama vyučovala, viem posúdiť kvalitu výučby a Martin aj po rokoch stále s obrovským zanietením vysvetľuje nové veci. Že sa v nórčine vyzná, som si už mohla overiť v praxi. V nemčine je tiež doma takmer ako rodený hovoriaci. Jazyky poriadne je preto veľmi trefný názov a presne vystihuje online kurzy s Martinom. :)

Martina M.

Martina M.

1 odučená lekcia

Odporúčam všetkým, ktorí hľadajú seriózneho, vzdelaného a ochotného lektora. Martin je jednoducho profesionál a tak by to aj malo byť.

Erik A.

Erik A.

Neoverená referencia

S Martinom sa učím Nemčinu od roku 2020. Od vtedy som pokročil od úplneho začiatku až po učebnice B2 - C1. Martin je skúsený nielen v nemčine ale aj v jazykoch všeobecne, a vždy pri novom slovíčku sa dozviem nie len preklad, ale aj či je slovíčko prebraté z iného jazyka, ako sa vyslovuje v danom jazyku. Martin má vždy prehľad aj o danej krajine, histórii regiónov napríklad v Nemecku a podobne. Hodina s Martinom je vždy zaujímavá, veľa sa dozviem a aj preto ma učenie Nemčiny baví.

Kristína H.

Kristína H.

Neoverená referencia

Martin je veľmi dobrý a svedomitý učiteľ, vie zrozumiteľne a jasne vysvetliť učivo, okrem toho má super prehľad v ruštine a je vidieť, že jazyky ho naozaj bavia a sú jeho najväčším koníčkom :) K študentom má priateľský, ústretový prístup a je ochotný pomôcť s čímkoľvek. Preto určite odporúčam!