Lukáš Z.

Lukáš Z.

Odpovedá do 2 hodín, na 50% správ
50% 2 hod

Lukáš Z.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ponúkam súkromné hodiny každému kto má túžbu naučiť sa či zdokonaliť v hre na klavíri, akordeóne a bajane, poprípade keyboarde. Som absolventom Vysokej školy Univerzity Komenského v odbore - muzikológia a Konzervatória v Bratislave v odbore akordeón. Popri pedagogickej činnosti, som aktívne hráčsky či kompozične činný ako producent v nahrávacom štúdiu PiarPro a v rôznych hudobných projektoch alebo zoskupeniach ako hosť či riadny člen (momentálne kapely: HeartBeat, GodKnows).
Na základe mojich doterajších pedagogických skúseností sa viem plne prispôsobiť žiakovi, nadstaviť štýl výučby ako i samotný repertoár - vymyslieť či upraviť obľúbenú skladbu či pieseň na mieru podľa priania záujemcu. V ponuke sú všetky hudobné žánre.
V prípade záujmu sú v ponuke tiež lekcie z dejín hudby, hudobnej teórie, improvizácie či základy jazzu. Ďalej kurzy v notačných softvéroch: sibelius, musescore, capella alebo profesionálnych programoch na produkciu hudby: Logic Pro, Mainstage, Cubase. Žiak si teda môže zároveň osvojiť počas lekcií hru na nástroji a rovnako nahrávanie svojich prvých hudobno interpretačných, či skladateľských pokusov.
Možnosti výuky sú priamo u vás doma či v nahrávacom štúdiu poprípade i možnosť online hodín.