Zuzana M.

Zuzana M.

Odpovedá do 10 hodín, na 20% správ
20% 10 hod
Prijíma študentov

Zuzana M.

Prijíma študentov

Otvor si dvere do sveta cestovania, biznisu či študovania s profesionálnou angličtinou!

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Hi there!

Viem, aké je to učiť sa nový jazyk, mať ostych začať rozprávať... Chce to len prekonať sám seba, venovať zopár minút každý deň novým slovíčkam a mať niekoho kto ti dodá odvahu rozprávať.

Som študentkou magisterského štúdia na Università di Bologna v Taliansku kde momentálne študujem v angličtine. Vďaka anglickému bakalárskemu štúdiu manažmentu a biznisu v Rakúsku, výmenným pobytom a praxou v Edinburgu, Barcelone a vo Viedni mám level angličtiny C1 a aktívnu business english overenú rokmi praxe.

Veľmi rada pomôžem s akýmkoľvek levelom angličtiny, konverzáciou a rozšírením slovnej zásoby z oblasti business – či už marketing, ekonómia, manažment alebo finančníctvo. Dôraz kladiem na konverzácie a slovnú zásobu, pretože verím, že aj keď je gramatika dôležitá, najlepším spôsobom ako sa do jazyka zamilovať je rozprávať, rozprávať a rozprávať.

Váhaš? Kľudne si môžeme nezáväzne a zadarmo zavolať na 10 minút a rozhodneme sa. Taktiež sa môžeme dohodnúť, čo presne od hodín očakávaš a akú formu či aktivity preferuješ.

Hodiny ponúkam len cez internet.

Teším sa!

Fotky a certifikáty