Kristína K.

Kristína K.

Odpovedá do 6 hodín, na 90% správ
90% 6 hod
Prijíma študentov

Kristína K.

Prijíma študentov

Angličtina ľavou zadnou

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Študovala som 5 rokov na anglickom gymnáziu a skončila som s úrovňou C1. Angličtine sa venujem už od malička, je to môj koníček. Absolvovala som výmenné pobyty v UK a úspešne zvládla štátnu skúšku z úrovne C1-C2. Ponúkam doučovanie pre kohokoľvek kto si chce zlepšiť svoju jazykovú úroveň - A1-B2. Ak si chceš zlepšiť svoje anglické znalosti neváhaj a kontaktuj ma :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Kristína K.

Kristína K.

Neoverená referencia

Super prístup, priateľská baba, ochotná vyhovieť, hodiny nie su nudné, možem len odporučiť.

Peter P.

Peter P.

Neoverená referencia

Kristína je veľmi dobrá v doučovaní a milá výborne ovláda anglicky jazyk a vždy sme sa dohodli na čase doučka a je najlepšia odporúčam každému kto hľadá na doučovaje

Janka D.

Janka D.

Neoverená referencia

Super hodiny, žiadna nuda, vždy je to kreatívne. Kristínka je vždy pripravená, flexibilná, prispôsobivá. Veľmi oceňujem konverzácie ktoré sú fakt top. Odporúčam :)

Oliver A.

Oliver A.

Neoverená referencia

Na Kiku som natrafil náhodne. Kombinujeme skype hodiny plus osobné stretnutia. Odkedy spolupracujeme, som schopný dohovoriť sa oveľa plynulejšie ako predtým. Moja úroveň sa posunula smerom nahor veľmi rýchlo. Hodiny s Kikou sú veľmi efektívne, používa kvalitné materiály. Určite ju odporúčam na konverzácie,vtom je naozaj profík.

Samuel B.

Samuel B.

Neoverená referencia

Kika je zlatá zábavná baba. Vďaka nej vidím pokroky a stále zlepšnia. Dáva podklady a príklady z realného života. Ak hľadáš niekoho na konverzácie, Kiku určite odporúčam.