Erik Č.

Erik Č.

Odpovedá do 23 hodín, na 100% správ
100% 23 hod
Prijíma študentov

Erik Č.

Prijíma študentov

Akustická a Elektrická gitara – Najlepšie súkromné lekcie v Bratislave a okolí

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Zdravím Vás, ponúkam súkromné lekcie hry na gitaru pre všetkých, bez ohľadu na vek a pokročilosť. Môj prístup je zameraný individuálne a špecificky vzhľadom na potreby a želania žiaka, takýto prístup v online lekciách nenájdete. Naučím vás hrať hocijakú skladbu v hocijakom hudobnom štýle/žánre. Naučím vás správnej techniky hrania. Pomôžem vám riešiť problémy a frustrácie v hraní. Naučím Vás všetkému čo potrebujete jednoducho, rýchle a efektívne. Naučím vás ako si nájsť kapelu a ako sa správať v nej. Každý sa môže naučiť hrať so správnym návodom a dostatočným odstupom času.

Ak sa pýtate čo je rozdiel medzi mnou a inými lektormi tak to spočíva v tom, že ja okrem suchého návodu dám aj historické, filozofické a najmä hudobno-teoretické objasnenie danej tematiky/lekcii, ktoré vám všetko ujasní a dá motiváciu na ďalšie zdokonaľovanie sa. Tiež vám pomôžem si vybrať nástroj a profesionálne ho nastaviť.

Toto všetko vám môžem ponúknuť preto, lebo mám ukončené štúdium hudobnej vedy na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského, absolvovanú ZUŠ a súkromné lekcie od profesionálneho jazz gitaristu. Taktiež som preberal lekcie od profesora/riaditeľa najprestížnejšej modernej hudobnej školy v Tokyu (Tokyo School of Music). Okrem toho mám viacročnú prax vo výučbe žiakov vo všetkých vekových kategóriách a na odlišných úrovniach, ako aj prax praktického hudobníka, ktorý aktívne koncertuje a hral v mnohých skupinách viacej ako pätnásť rokov.

Vyučujem vo vlastnej vybavenej učebni, na čase som flexibilný a prispôsobím sa podľa vašich potrieb. Cena pre jednu prednášku do týždňa, ktorá trvá 60 min je 20 eur.

Ak nie ste v dispozícii prísť fyzicky na lekcie v rámci Hlavného mesta, tak ponúkam Vám online lekcie gitary. Dĺžka hodiny je tiež 60 min a materiály na vyučovanie vám zašlem priebežne mailom alebo cez daný software. Najradšej používam skype ale som ochotný sa prispôsobiť na hocijaký iný software podľa vášho výberu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Deleted-9c0fd7 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Na lekcie gitary k Erikovi chodím už niekoľko mesiacov a som maximálne spokojný. To sa týka jeho prístupu, ako aj vedomostí a technických zručností ohľadom gitary. Všetky teoretické témy aj detaily techniky mi zatiaľ vedel do detailov presne vysvetliť. Okrem toho Erik aj servisuje gitary, takže mi opakovane radí aj pri nastavovaní mojich gitár. Pomer cena/kvalita je podľa môjho názoru absolútne bezkonkurenčný. Vrele odporúčam všetkým, ktorí sa chcú naučit poriadne hrať na gitare a nie iba pár základných akordov.

Martin F.

Martin F.

Neoverená referencia

Hodiny s Erikom ma tak vtiahnu a ubehnú tak rýchlo, že sa jedna hodina sa zdá veľmi málo. Ale on je dobrák od kosti, a keď pred dverami nestepuje ďalší študent, tak na čas nehľadí. To ja sa sám zo slušnosti vyhadzujem :) Teraz sme prešli na skype a je to super. Erik je muzikant totálne spriahnutý s gitarou a skvelý učiteľ. Aj opraví gitaru, vymení struny, zarovná pražce a podobne. A je to zodpovedný spoľahlivý chlap. Určite odporúčam!

Michal G.

Michal G.

Neoverená referencia

Ahojte. Prešiel som si pár učiteľmi Gitary a môžem povedať ze som konečne natrafil na toho správneho. Ochota je prvoradá a vedomosti ktoré vám dáva sú na nezaplatenie. Odporúčam určite!

Michal G.

Michal G.

Neoverená referencia

Ahojte.prešiel som si pár učiteľmi gitary.Môžem vám ho vrelo odporučiť.Je to človek ktorý sa vyzná do toho co robia ochota je na prvom MIESTE.JA SOM VEĽMI SPOKOJNY.

Fotky a certifikáty