Tatiana F.

Tatiana F.

Odpovedá do 15 hodín, na 30% správ
30% 15 hod

Tatiana F.

Doučovanie chémie, biológie a anglického jazyka. Príprava na maturitu a prijímacie pohovory (medicína, farmácia, zubarina).

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte! Som úspešnou absolventkou gymnázia a momentálne študentkou farmácie v Brne. Počas strednej školy som študovala v zahraničí (vo Veľkej Británii) na college, kde som študovala kombináciu predmetov chémia, biológia a matematika. Mám celosvetovo uznávaný certifikát z anglického jazyka (získany počas môjho štúdia vo Veľkej Británii) s úrovňou C1.

Anglický jazyk milujem a verím tomu, že s mojou pomocou ho budete milovať aj vy! Doučím čokoľvek - od gramatiky až po konverzáciu; začiatočníkov aj pokročilých, deti aj dospelých. Taktiež vás pripravím na maturitu (písomnú aj ústnu časť) a na prijímacie pohovory.

Prírodné vedy sú strašiakom mnohých študentov, no verím tomu, že s mojou pomocou prekonáme bariéry aj v chémii a biológii. Doučím študentov základných aj stredných škôl a pripravím vás na maturitu a prijímacie pohovory na vaše vysnívané vysoké školy.
Pripravujem študentov aj na vysoké zdravotnícke školy (-farmáciu, medicínu, stomatológiu, veterinu....).

V prípade záujmu o doučovanie somnou ma neváhajte kontaktovať.
V prípade záujmu Vás poprosím rovno mi napísať do správy na seba kontakt a ja sa Vám ozvem, je to efektívnejší spôsob komunikácie, ďakujem.
Poprípadne má môžeme kontaktovať aj na sociálnych sieťach alebo telefonicky.
FB: Tatiana Finiková
Číslo: 0911.814.810

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Petra K.

Petra K.

Neoverená referencia

Tatianka mi veľmi pomohla . Je trpezlivá , keď treba všetko vysvetlí ešte raz . Chémiu mi vysvetlila perfektne ! Máva aj domáce doučovania . Vrelo vám ju odporúčam.

Martina Š.

Martina Š.

Neoverená referencia

Tatiana je úžasná, v živote som si nemyslela, že budem vedieť niekedy logicky uvažovať a zvlášť pri chémii.. Je hlavne trpezlivá a vždy všetko ochotne vysvetlí :) naozaj odporúčam!

Vanesa K.

Vanesa K.

Neoverená referencia

Vie výborne naučiť anglicky jazyk. Vie sa vám prispôsobiť kedy vy sami potrebujete a kedy vám to vyhovuje. Je úžasná doučovateľka 😍určite odporúčam 🥰

Frederika S.

Frederika S.

Neoverená referencia

Tánička je super! Všetko Vám trpezlivo vysvetlí, keď nerozumiete skúsi Vám to priblížiť inak. Ochotne prekonzultuje čokoľvek aj mimo doučovacej hodiny. Na všetko sa snaží nájsť logickú cestu aby ste sa nemuseli mechanicky učiť poznámky. Chémiu má v malíčku! 😊 Vrelo odporúčam!