Filip O.

Filip O.

Odpovedá do 10 hodín, na 100% správ
100% 10 hod

Filip O.

Zrozumiteľná výuka a doučovanie programovania

  • 7 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahoj,

vyučujem informatiku, počítačovú bezpečnosť a programovanie v rôznych jazykoch (Python, Javascript, C#, Java, ale aj iné - stačí sa spýtať!).

S výukou mám skúsenosti aj z vedenia seminárnych skupín na Masarykovej univerzite v Brne, kde som učil predmety zaoberajúce sa jazykom C# či základmi algoritmizácie. Pracujuem aj ako programátor, ale výuka ma baví viac.

Výuka prebieha cez internet v časoch podľa dohody, - preferujem poobedné či večerné časy, som však k dispozícií aj pre nočné sovy :)

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Viktoria G.

Viktoria G.

Neoverená referencia

Filip je TOP doucovatel, môžem vrelo odporučiť.Je potešením pracovať z Filipom. Môj syn Gabriel s dg. asperger syndróm pochopil Phyton ako nikdy predtým. Bol nadšený. Ďakujem za všetko, a tešíme sa na ďalšiu hodinu.

Peter F.

Peter F.

Neoverená referencia

Filip výborne vysvetľuje. Už po niekoľkých hodinách sa chytám v jednoduchších zadaniach v programovacom jazyku c, začal som od úplnych základov. Môžem ho iba odporučiť!

Tomas G.

Tomas G.

Neoverená referencia

Filipa som kontaktoval so zufalou prosbou "naucit sa programovat v pythone", najma pre korespondencny seminar na univerzitu, na ktorom sme sa stale dalej a dalej zahlbovali do pythonu. Plynule sme od seminarnych uloh presli na eticky hacking, kde sme prechadzali jednotlivymi druhmi utokov.. (Je vidiet vysoku uroven vedomosti, ktore dokaze podat "bezbolestne" tak, ze clovek napato caka co bude na dalsej hodine) Hlavnou vyhodou je individualny pristup, ziadne ucebnicove metody... pri probleme sa najskor treba zamysliet, malymi napovedami vsak usmerni k rieseniu. Hodiny mozem len doporucit :)

Andrea S.

Andrea S.

Neoverená referencia

Zatiaľ sme mali len prvú lekciu a bolo to super. Filip má talent na učenie !! :)

Andrea M.

Andrea M.

Neoverená referencia

S Filipom som nad mieru spokojná, priebežne ma pripravoval na skúšku z Javy. Naozaj sa uistí že téme chápem, kladie navádzajúce otázky čím núti rozmýšlať - je to náročný učiteľ, vysvetľuje ale skvele :D